Pareri TUGRISS Junior comprimate care calmeaza tusea, durerea si senzatia de disconfort si iritare la nivelul gatului.

O parere despre TUGRISS de la Polisano Pharmaceuticals, comprimate naturale care prin compozitia lor contribuie la calmarea tusei, la reducerea senzatiei de gat iritat si la eliminarea disconfortului instalat la nivelul cavitatii buco-faringiene.

Gama TUGRISS vine in doua produse, Tugriss Junior si Tugriss pentru adulti. Fiecare produs in parte are in compozitie ingrediente naturale care au actiune sinergica apara sistemul imunitar si reduc disconfortul instalat la nivelul gatului prin tuse.

Conform prospectului Tugriss Junior are urmatoarea compozitie: Fructe de Acerola, 50 mg Propolis 25 mg, Ulei esential de Cimbru-spaniol 1.10 mg.

Iar Tugriss pentru adulti contine: Parti aeriene de Grindelia 50 mg, Fructe de Acerola 50 mg si Propolis 50 mg.

Ingredientele comune din ambele variante de comprimate Tugriss sunt, Propolisul si Fructele de Acerola.
pareri forum tugriss comprimate de supt pentru calmarea tusei

Daca despre virtutile terapeutice si eficienta extraodinara a Propolisului s-au scris mii de articole, Fructele de Acerola cu siguranta sunt mai putin cunoscute marelui public,

Fructul de Acerola ("visina de Barbados") este renumit pentru continutul foarte mare de vitamina C, o singura Acerola furnizand doza zilnica necesara organismului.

Fructele de Acerola sustine imunitatea organismului, sustine sistemul imunitar in timpul efortului fizic intens si dupa acesta, promoveaza functionarea normala a sistemului nervos, ajuta la reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a vaselor prin formarea normala a colagenului, contribuie la sanatatea gingiilor, sustine functionarea normala a metabolismului energetic, creste absorbtia fierului, contribuie la functionarea normala a vaselor de sange,  efect antiaging la nivel celular.

Referitor la Grindelia, produsele care contin principiile active ale acestei plante sunt utile in afectiuni ale tractului respirator: bronsite, laringite, traheobronsite, astm bronsic dar si in tuse de diverse tipuri.

Extractele din Grindelia prezinta un efect expectorant, util in afectiunile bronsice: bronsite astm si alte afectiuni - decongestioneaza tractul respirator si elimina secretiile.

Mod de administrare Tugriss Junior

copii si adolescenti cu varsta cuprinsa între 6 si 10 ani: 1-2 comprimate pentru supt pe zi.
copii si adolescenti  cu varsta cuprinsa între 11 si 14 ani: 2-3 comprimate pentru supt pe zi.
copii si adolescenti  cu varsta cuprinsa între 15 si 17 ani: 3-4 comprimate pentru supt pe zi.

Se recomanda evitarea consumului de alimente si/sau lichide timp de 15-20 minute dupa administrarea produsului.

Comprimatele de Tugriss Junior se mentin în gura pana se disperseaza.

Polisano Pharmaceuticals reprezinta cea mai mare investitie in domeniul productiei de medicamente in Romania: 33.000 mp de hale, linii tehnologice automatizate si robotizate, echipamente de productie de ultima generatie.

Polisano Pharmaceuticals reprezinta singura capacitate de productie din Europa de sud-est care are doua linii dedicate medicamentelor oncologice, atât injectabile, cat si orale.