Pareri statia de calcat TEFAL Pro Express Control, vedeta statiilor de calcat usor de utilizat.

Multi sunt de parere ca nu au ce face cu o statie de calcat, ca un fier de calcat clasic este tot ceea ce au nevoie pentru sesiuni de calcat eficiente si rezultate deosebite. Insa tehnologia a evoluat, in bine desigur, iar in acest moment statiile de calcat nu mai sunt scumpe si greu de manevrat.

Asadar, este timpul sa ne facem o parere despre cea mai noua statie de calcat de la TEFAL, si anume statia de calcat Pro Express Total.

Tefal Pro Express Control Plus GV8932 este o statie de înalta presiune, compusa dintr-un fier de calcat si un boiler cu rezervor de apa, care ofera o combinatie optima a temperaturii si a aburului pentru orice tip de material.

Statia de calcat Tefal Pro Express Control Plus isi ajusteaza aburul si temperatura în functie de tipul de tesatura, datorita celor 3 combinatii optime de temperatura si abur pentru fiecare tip de material (delicat - normal - jeans).
pareri statia de calcat Tefal  Pro Express Control

Colectorul anticalcar colecteaza si îndeparteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurând performanta constanta si durabila a aburului, astfel prelungind cu mult durata de viata a aparatului.

Statia de calcat Tefal Pro Express Control elibereaza un abur cu presiune înalta ce patrunde adanc în tesatura pentru rezultate rapide si eficiente, chiar si în cazul materialelor groase sau al cutelor dificile.

Mai mult, Tefal Pro Express Control  este conceput sa reziste in timp.

Statia de calcat Tefal are o talpa auto-clean care aluneca usor pe tesaturi, protejandu-le totodata, un colector anticalcar ce îndeparteaza depunerile de calcar si asigura astfel o viata lunga boilerului si un rezervor de 1,6 litri, ce permite o sesiune de calcat indelungata.

Datorita sistemelor de blocare si de depozitare a cablului pentru abur, statia de calcat  TEFAL Pro Express Control, este deosebit de usor de transportat si depozitat.

Beneficiile aburului statiei de calcat Tefal Pro Express Control:
  • Presiune înalta a aburului: pâna la 6 bari pentru patrunderea eficienta a aburului în tesatura.
  • Jet de abur: genereaza pâna la 120 g/min.
  • Zona de putere: max 340g/min, ideal pentru tesaturi groase.
  • Rezervor de apa detasabil de 1,6 l pentru sesiuni lungi de calcare.\
Statia de calcat  TEFAL Pro Express Control, are un pret de 1129 lei si poate fi achizionata din magazine de specialitate si hypermaketuri. 

O statie de calcat al carui raport pret/calitate este mai mult decat OK, tinand cont de experienta TEFAL in realizarea unor produse extrem de fiabile si usor de utilizat.
MAI POTI CITI