Pareri ANAFTIN, PVP si acid hialuronic pentru tratamentul aftelor dureroase.

O parere rapida despre ANAFTIN, gama de produse (spray, gel si apa de gura) special creata pentru tratamentul aftelor bucale.

Anaftin Apa de gura. Anaftin spray si Anaftin Gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precum si leziunilor minore provocate de aparatele si protezele dentare.

De asemenea, Anaftin Apa de gura. Anaftin spray si Anaftin Gel  sunt indicate si tratamentul ulceratiile aftoase difuze.

Anaftin spray, Anaftin Gel si Anaftin apa de gura contin polivinilpirolidona (PVP) si acid hialuronic, care formeaza o pelicula protectoare ce adera la cavitatea bucala protejand zonele afectate printr-o bariera mecanica si ameliorand astfel durerea provocata de terminatiile nervoase expuse.

Acidul hialuronic si extractul de Aloe vera din compozitia Anaftin spray, Anaftin Gel si Anaftin apa de gura contribuie din plin la vindecarea pe cale naturala a tesuturilor afectate.
pareri forum anaftin gel apa de gura spray

Mod de utilizare Anaftin gel 8 ml

Aplicati 1 sau 2 picaturi de gel pentru a acoperi întreaga zona a ulceratiei sau a leziunii bucale. Evitati contactul direct dintre aplicator si leziune.

Nu atingeti leziunea cu limba timp de cel putin 2 minute pentru a permite formarea peliculei protectoare. Dupa fiecare aplicare, puneti la loc capacul. Pentru un rezultat optim, evitati sa mâncati sau sa beti cel putin o ora dupa aplicarea gelului Anaftin.

Utilizati de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, daca este necesar.

Mod de utilizare Anaftin spray

La prima utilizare a produsului, îndepartati capacul si aplicati duza pulverizatorului. Îndreptati duza spre leziunea din interiorul gurii si pulverizati de 3 ori sau ori de câte ori este necesar pentru a acoperi zona afectata.

Pentru un rezultat optim, evitati sa mâncati sau sa beti timp de cel putin o ora dupa aplicare. Duza permite ca produsul sa acopere cu maximum de efect, leziunile  orale.

Utilizati Anaftin spray de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, daca este necesar.

Mod de utilizare Anaftin apa de gura

Umpleti cu apa de gura capacul dozator pana la marcajul de 10 ml. Clatiti gura timp de cel putin 1 minut, dupa care scuipati apa de gural. Utilizati de 3 - 4 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar. Pentru un rezultat optim, evitati sa mancati sau sa beti cel putin o ora dupa aplicare.

In caz de inghitire accidentala a apei de gura Anaftin, nu sunt necesare alte masuri suplimentare.

ATENTIE! Fiecare tub de Anaftin Gel trebuie utilizat numai de catre un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucisata a aplicatorului si a gelului.

Utilizarea Anaftin Gel, Anaftin apa de gura si Anaftin spray este contraindicata în cazul pacientilor cu istoric cunoscut de reactii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienti.

Daca sunteti gravida, cereti sfatul medicului înainte de a folosi gama de produse Anaftin.

In cazul in care suferiti frecvent de ulceratii bucale, este recomandat sa cereti avizul medicului.