Oksana Sianov aka Anastasia de la Franco Baronu la Seicul din Dubai. O romanca iscusita.

Minutul de cancan. Oksana Sianov aka Anastasia o rusoiaca nascuta in Siberia si ajunsa prin nu se stie ce imprejurari in Romania, face de cateva zile ceva valva prin presa de canterinca mondena de pe la noi.

Acum nu stim daca este subiect inventat sau e "pe bune", niste cautari facute la modul general nu au scos la iveala prea multe lucruri publice despre Oksana Sianov aka Anastasia, tanara de "douazeci si ceva de ani" despre care ziarul online Cancan promite dezvaluri incendiare.

Singura mentionare a numelui Oksana Sianov gasita, este intr-un articol de pe WowBiz din data de 15 octombrie 2015 cu titlul: "Uite cu ce tipa sexy se afiseaza Franco Baronu".

De ce avem impresia ca este o poveste inventata ei bine dupa ce cei de la cancan.ro ne spun ca saptamana trecuta Seicul (misterios si fara nume) a aterizat cu propriul sau avion pe Aeroportul
o romanca iscusita si un cancan cu parfumerie punct ro
Baneasa pentru ii era dor de Oksana, si in plus ca vrea sa si investeasca în Romania, observam ca sta scris asa frumos in josul articolului:
Revenim cu povestea pe larg, care este povestea fabuloasa, dar si cu mega lista cadourilor primite de superba Oksana/Anastasia de la carismaticul Seic! Unele dintre aceste cadouri le gasesti pe parfumeria.ro, siteul nr. 1 de shopping al vedetelor.
Ups... pai ce ai facut mai nene. E frumos ne iei la misto gratis?

Ori Oksana / Anastasia este atat de "saraca" incat isi cumpara chestii de fite de pe un magazin online din Romania, in loc sa faca un scurt drum cu avionul seicului pana la un boutique din Milano sau Paris ori....

Ori e pur si simplu reclama mascata pentru parfumerie.ro si toata tarasenia cu Oksana din Siberia care in 2015 se afisa cu Franco Baronu este o poveste nascocita si doar atat.

Iar titlurile de pe cancan.ro sunt pur si simplu delicioase:
  • Iscusita de 20 de ani care l-a înnebunit pe miliardarul arab are gusturi rafinate. Seicul i-a luat Mercedes, apartament, Hermes si acareturi de…peste 250.000 €!
  • O romanca iscusita de 20 de ani l-a înnebunit pe unul dintre cei mai bogati arabi din lume! Seicul a venit la Bucuresti cu avionul privat s-o vada si s-o… pupe!
"O romanca iscusita" wow.... oare asa de cautata este expresia pe internet incat sa o folosesti in titlurile unor articole?

Sau ar trebui sa scriem: O romanca iscusita face reclama la site-ul Pafumerie.ro??? 
MAI POTI CITI