Biografia BURAK YETER faimosul DJ si producator care ne-a innebunit cu hitul TUESDAY faimos si premiat.

Wiki. Am inceput o noua saptamana  si ca sa ne  facem chef de munca ascultam muzica doar ea ne insoteste pretutindeni. Domnul BURAK YETER a dat o noua valoare zilei ce parea anosta si anume ziua de MARTI.

Toata lumea s-a indragostit de TUESDAY super hitul pe care il auzi la toate radiourile. BURAK YETER feat DANELLE SANDOVAL si  TUESDAY.

Cum a reusit BURAK YETER sa ajunga unul din cei mai in voga DJ ?

Cum a evoluat si de ce lumea este topita dupa melodiile sale ? Care este povestea de viata a celui care  a facut din meseria sa  o vocatie?

Este si producator pentru alti artisti are o scoala de DJ in AMSTERDAM si filiale in ISTANBUL si LOS ANGELES si calatoreste in toata lumea.

wiki burak yeter nunta fabuloasa

BURAK YETER s-a nascut la 5 mai 1982 in TRABZON TURCIA.  Anul acesta melodiile sale au devenit hituri daca ar fi sa amintim doar  TUESDAY, GO, BE HAPPY.

Prin multa munca BURAK a ajuns acolo unde si-a propus. Drumul spre  o cariera de succes a inceput inca din copilarie cand micutul a dat semne ca este interesat de muzica.

La numai cinci ani BURAK YETER a inceput sa cante la pian iar la 8 ani a inceput lectiile de chitara.

A dat la facultate dar  nu a primit diploma de absolvire intrucat si-a dat seama ca drumul sau in viata nu va fi legat de  inginerie.

A terminat cursurile de CIVIL ENGINEERING in cadrul UNIVERSITATII A. KADENIZ. BURAK YETER a plecat la LONDRA si  s-a inscris la un master in SOUND ENGINEERING la cea mai faimoasa institutie SAE INSTITUTE.

BRAK YETER a devenit faimos la 22 de ani  cand a castigat BURN & MTV DANCE HEAT un concurs destinat celor mai buni DJ. Acest premiu i-a deschis usile spre alte oportunitati in cariera.

A fost invitat sa participe la MTV DANCE FLOOR CHART PARTY in MALTA. Castigarea unui nou premiu la MILLER MASTER DJ CONTEST ii asigura lui BURAK YETER un loc pe marea scena de la EDM.

In 2005 scoate primul sau album numit FOR ACTION care urmeaza  sa fie cunoscut in intreaga lume muzicala.

Al doilea album avea sa vina in 2007 si se va numi FOR MESSAGE VOL 2 care va fi primit cu multa caldura si aprecieri pozitive din partea publicului.

Si soseste clipa dorita de orice artist cand semneaza un contract cu o casa de productie si anume PIONEER.

Anii trec si BURAK merge glorios spre succes. In 2010 castiga BEST NEW REMIX ANNUAL la festivitatea KRAL TV ANNUAL MUSIC AWARDS cu un remix  al melodiei artistei AJDA PEKKAN.

Melodia se numea OYLAMA BENIT. Tot in 2010 BURAK YETER este desemnat BEST NEWCOMER si castiga premiul pentru CEL MAI BUN PRODUCATOR MUZICAL si DJ.

BURAK a avut ambitia de a-si deschide o SCOALA pentru cei care vor sa devina DJ. Primul sediu al scolii a fost deschis in AMSTERDAM acolo unde si locuieste in prezent.
Scoala sa a devenit una din cela mai bune pentru muzicieni .

Urmeaza filiale ale acestei scoli in ISTANBUL si LOS ANGELES. BURAK YETER este CEO la CONNECTIONS RECORDS DJ SCHOOL.

Canta la mai multe instrumente pain, chiatra, keyboards, mixer, synthesizer. Este DJ, producator si remixer a carui faima a crescut de la an la an.

In 2012  apare videoclipul la MR INTERNATIONAL in colaborare cu HOT ROAD. Si alt premiu la BEST REMIX AWARDS  tot la KRAL TV ANNUAL AWARDS.

Si tot  pentru un remix dupa alta melodie a aceleasi AJDA PAKKOR. Melodia se numeste ARADA SIRADA. Anul 2012 a fost un an prolific pentru BURAK YETER care face alt remix la albumul BLUE.

Anul 2013 nu putea sa fie mai prejos decat 2012. In acest an BURAK  vine cu single-il STORM care ajunge in TOP 100 DANCE CHARTS. Urmeaza videoclipul la melodia STORM produs in OLANDA.

La zece ani de la lansare BURAK YETER s-a decis sa scrie o pagina noua in cariera. Vorbim de noul sau proiect "NEW WORLD".

Primul single din acest proiect a devenit instant hit e vorba de "HAPPY".

O alta casa de productie pentru BURAK a semnat cu cei de la SPINNIN RECORDS. Publicul a votat melodia "HAPPY" ca fiind CEA MAI BUNA in  saptamana SPINNIN TALENT POOL.

Urmeaza alta melodie  "TUESDAY" melodia care a doborat orice record . A devenit NR. 1. in topurile din RUSIA, UCRAINA ROMANIA pe I TUNES, SHAZAM. APPLE MUSIC.

A atras atentia si celor de la WARNER BROS. Acum BURAK este intr-un turneu pentru promovarea melodiei "GO". A colaborat cu numerosi artisti de la DELANEY JANE la melodia RECKLESSapoi KINGDOM FALLS.

Munca si talentul i-au fost rasplatite cu premii.

2016- Premiul acordat de SPINNIN RECORDS TALENT POOL la categoria TRACK pentru melodia HAPPY.

2012- BEST REMIXER la KRAL TV MUSIC AWARDS pentru remixul HABERIM OLSUN by BENGU.

2011 BEST REMIXER la KRAL MUSIC AWARDS pentru ARADA SIRADA dupa melodia AJDA PEKKON

2010- BEST REMIXER pentru remixul dupa melodia AJDA PEKKON- OYLAMA BENI.

2006- PREMIUL BEST ELECTRONIC ARTIST and DJ in MALTA.

BURAK YETER  are un program incarcat si colinda lumea este prezent la cele mai importante festivaluri si evenimente muzicale de anvergura. Isi petrece timpul intre concerte si mai multe orase  de la LOS ANGELES, ISTANBUL si AMSTERDAM.

Nu isi uita tara natala TURCIA si se bucura din plin de timpul petrecut alaturi de singurul parinte in viata ALI YETER si toti prietenii. Ba chiar ajunge si pe la nuntile prietenilor.

Viata sa este sinonima cu MUZICA. Publicul din lumea intreaga are un nou IDOL si numele sau este BURAK YETER.

Daca in telenovele TURCIA a dovedit ca face o treaba extraordinara iata ca si in muzica TURCIA da artisti extraordinari a caror munca este apreciata  in jurul lumii.


Asculta versuri Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval

BURAK YETER a produs si aranjat remixuri pentru muzicieni ca DEPECHE MODE, BLACK EYED PEAS, ALICIA KEYS, SKYLAR GREY, SAM SMITH, THE BEATLES, BRUNO MARS, FRANK SINATRA, JAY Z, BEYONCE, JAMES BROWN.

In 1999 BURAK YETER a facut parte si dintr-o formatie TATBIKAT.AY  DANELLE SANDOVAL este o adevarata aparitie si nu ar putea fi altfel domnita fiind o fosta MISS.

Toata lumea fredoneaza melodiile lui BURAK YETER. Si este perioada in care BURAK YETER este pe VAL.

Ii dorim succes pe mai departe. Muzica sa ajunge la inima publicului si ii face mai veseli si mai plini de viata.

MULTUMIM, BURAK YETER! Nu uita si in ROMANIA ai multi fani.