WIKI NOOR TAGOURI prima jurnalista de origine musulmana care a aparut in PLAYBOY cu fata acoperita de hiijab aparitie controversra si aplaudata

Ati auzit de NOOR TAGOURI? Zilele acestea numele ei este pe buzele tuturor. De ce? De parca nu era de ajuns ca are un job tanara a starnit vii controverse in comunitatea musulmana.

NOOR TAGOURI traieste in STATELE UNITE ale AMERICII dar s-a nascut in LYBIA acum 22 de ani.

Si-a indeplinit rand pe rand visele si nu tine cont de critici nici de  cei care vor sa  sa o detrurneze din drumul ei.

La 22 de ani NOOR TAGOURI este prima musulmana care apare in revista PLAYBOY cu fata acoperita de hiijab.

In rest poarta geaca de piele  pantaloni sport si tenisi. O aparitie WOW!!! Acum sa va spun diferenta dintre hiijab si  burqa si sitar.

In lumea musulmana exista mai multe tipuri de valuri. Sunt valuri care acopera fata si altele care lasa chipul la vedere.

WIKI NOOR TAGOURI prima jurnalista de origine musulmana

Aceste valuri se poarta pe fata pentru a ascunde  chipul.

De ce a fost aleasa NOOR TAGOURI pentru aparitia din luna octombrie 2016 a revistei cu iepurasi?

Exista un interviu in sectiunea EDITION RENEGATES care spune povestile acelor oameni carora nu le este teama sa lupte pentru visele lor.

Sa incalce reguli si sa raspunda provocarilor doar pentru a face ceea ce isi doresc. NOOR a raspuns cu bucurie provocarii si spune ca este fericita ca si-a indeplinit un vis.

Scopul ei a fost si ramane in continuare  de a deveni PRIMA FEMEIE MUSULMANA care apare la o televiziune  americana purtand  straiele traditionale.

In fapt in acest mod a atras atentia NOOR in 2012 cand a aparut la pupitrul  stirilor televiziune 7 ABC cu hiijabi.  Aparitia ei a  demarat chiar o comapanie ce a devenit viral pe net.

LASATI-O PE NOOR SA STRALUCEASCA era numele campaniei. Domnisoara face parte din prima generatie de LYBIAN-AMERICAN.

In copilarie de fiecare data cand venea de la scoala se aseza comod in pat si urmarea la televizor emisiunile  celebrei OPRAH WINFREY. Fire entuziasta si ambitioasa NOOR a stiut ca  vrea sa devina o" OPRAH."

A terminat liceul si s-a indreptat spre  jurnalism. Este reporter jurnalist si motivational speeker. Lucreaza  la un post NEWSY o retea de stiri video.

In scurt timp NOOR a ajuns sa faca ceea ce isi dorea. Vorbeste oamenilor si ii indeamna sa faca ce isi doresc sa lupte pentru visele lor.

Anul trecut a demarat o campanie TED TALK cu aceasta tema .

Biografia  NOOR TAGOURI jurnalista de origine musulmana

NOOR este o femeie cu adevart frumoasa si inteligenta. Obisnuieste sa se macheze dar nu face din asta un obicei. Bunica sa a invatat-o sa isi arate chipul natural pentru ca oamenii" sa nu  se sperie" atunci cand o vor vedea nemachiata.

Cu machiaj si fara NOOR este o tanara absolut speciala. Are o dorinta mistuitoare sa spuna povesti sa scrie sa ii faca pe oameni sa isi puna intrebari si sa accepte provocari.

Calatoreste peste tot a ajuns si pe COVORUL ROSU de la HOLLYWOOD. Crede in meseria ei si desigur mentorul ei nu putea fi altcineva decat OPRAH WINFREY cea care a schimbat viata atator oameni.

NOOR crede ca militantismul de femeie musulmana a ajutat-o sa isi construiasca cariera visata.

Spune ca realitatile comunitatii musulmane sunt de cele mai multe  ori denaturate si exploatate atunci cand sunt prezentate in mass media.

Ea doreste sa schimbe aceasta perceptie si nu se lasa intimidata de critici. Daca citeste comentatriile negative la adresa sa? Uneori le citeste dar nu se lasa invadata de energia negativa.

Pentru ca nimic nu o poate opri din drumul sau. Unii au fost socati sa vada o tanara musulmana in revista PLAYBOY si  nu inceteaza sa o critice dar NOOR nu le baga in seama comentariile.

NOOR este o badass activist asa cum spuneau si cei de la PLAYBOY. Ambitioasa, vorbareata tanara se simte cel mai bine in mijlocul familiei care o sprijina in tot ceea ce face.

Stiri NOOR TAGOURI jurnalista musulmana
Chiar si in timpul liber  atunci cand merge la plimbare NOOR isi ia familia pentru ca  timpul petrecut cu ei este nepretuit. Isi petrece mult timp citind. Are fanii ei dar si critici.

Multi considera ca NOOR TAGOURI este persona care inspira si alte femei musulmane sa  se simta indreptatite sa  lase  deoparte traditiile si sa isi permita sa faca exact ce doresc.

La varsta de 22 de ani NOOR TAGOURI are cu ce se mandri. Energia sa este  molipsitoare.

Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre ea puteti sa ii urmariti postarile pe FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM si YOUTUBE.

Si-a dorit sa fie prima musulmana care sa apara in revista PLAYBOY iata ca visul  ei este real.

La 22 de ani a participat deja la un dineu  chiar la CASA ALBA si  alalturi de alti jurnalisti a avut onoarea de a vorbi cu presedintele STATELOR UNITE.

Ambitia ei este de natura sa inspire!
MAI POTI CITI