Premiera Trailer Sezonul 3 FURTUNA PE BOSFOR. Rezumatul seriei noi intr-un minut.


Nu ratati trailer-ul sezonului 3 din Furtuna pe Bosfor, serial difuzat la noi de Kanal D si care a avut mare succes printre fanii productiilor TV turcesti.

In sezonul 3 din Furtuna veti avea parte de noi personaje si desigur actiunea va fi la fel de intensa si impredictibila ca si celelalte doua sezoane.

In sezonul 3 din serialul Furtuna pe Bosfor, isi va face aparitia un nou personaj interpretat de actrita Mine Tugay care a jucat si in alte productii TV turcesti “Tradarea” si “Yaman” care au fost difuzate de postul de televiziune Kanal D.

Tot din distributia sezonului trei din “Furtuna pe Bosfor“ (Paramparca) va face parte si actrita Sinem Ozturk.

Sinem Ozturk s-a nascut la data de 9 ianuarie 1985 Istanbul ( Turcia)  , a terminat Universitatea Marmara la sectia de Arte si pana acum a interpretat numeroase roluri in filme de scurt si lung metraj si a fost prezentatoarea unui program de televiziune in Turcia.

rezumat trailer sezonul 3 furtuna pe bosfor

Din biografia personala a lui Sinem Ozturk, ca fapt picant, va spunem ca aceasta a fost casatorita de doua ori, si de fiecare data nu a fost sa fie.

Prima data in 2008 cu Serkan Balbal si de care a divortat in 2010 si cu Gürsel Satir cu care s-a maritat in 2013 insa magia a tinut foarte putin asa incat dupa doar un an, in 2014 cei doi s-au separat definitiv.


Mai sus aveti trailer-ul oficial al celui de al treilea sezon din Furtuna pe Bosfor, insa din pacate in acest moment nu exista destule informatii pentru a face un rezumat.


Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii