Multumim Olivia Steer. Mamaliga vartoasa a "Vindecat" 3 copii de rujeola. Binili invingi!


Quod erat demonstrandum. Specimenele care propovaduiesc Anti-vaccinarea, in frunte cu Oliva Steer si  Christa Todea-Gross au cu ce sa se mandreasca. Au pe constiinta lor viata a trei copii morti in Romania anului 2016 de rujeola.

Ministerul Sanatatii a declarat astazi in mod oficial Epidemie de Rujeola, deoarce in anul 2015 in Romania au existat 7 cazuri de rujeola iar in 2016 au fost confirmate 675 de cazuri si trei morti.

In primele opt luni ale acestui an, Romania a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeola în 23 de judete.

Si asa s-a ajuns intr-un final ca Ministerul Sanatatii sa condamne in cei mai duri termeni campaniile iresponsabile impotriva vaccinarii copiilor.
vaccinuri-andi-moisescu-olivia-steer

Cele trei cazuri de deces au survenit la copii sub varsta de 1 an, adica sub varsta la care se efectueaza vaccinarea împotriva rujeolei.

Acesti copii au murit inutil si fara sens. Intr-o comunitate cu acoperire optima a vaccinarii, toti copii cu varsta de sub 1 an sunt protejati de asa numitul efect de IMUNITATE DE GRUP.

Sa fie clar pentru orice spalat pe creier care crede ca patrunjelul pe paine si cataplasma cu mamaliga vartoasa il vindeca de boli, faptul ca acesti copiii au murit, este din cauza ca alti cretini nu si-au vaccinat copiii si au imbolnavit copii de sub un an.

Unul dintre cei mai vizibili anti-vaccinisti din Romania, este ex vedeta PRO TV Olivia Steer (sotia lui Andi Moisescu).

Aceasta citeaza si recomanda cartea anti-vaccin a medicului de familie Christa Todea-Gross, care este vicepresedintele Federatiei ortodoxe Pro Vita, cu filiale în 9 orase din Romania.

Ne intrebam cat de mandra si fericita este Olivia Steer in momentele astea. "Balaurul" Pharma a fost invins, copiii mor dar ce mai conteaza, victoria este importanta.

Din pacate, vor mai muri si altii. Stimata doamna Steer, dormiti bine noaptea sau credeti cu tarie ca fiertura de spanac cu migdale si este spaima virusurilor din lumea larga?

Stimati anonimi aparatori ai drepturilor parintilor de a decide "ce este mai bine pentru copii lor", care cred vaccinul nu e bun fiind unealata diavolului si a masonilor, dormiti bine noaptea?

Si BOR-ul. fariseu ca mai mereu. Patriarhia Romane a mentionat in 2015 intr-un comunicat ca: „In principiu, Biserica sustine vaccinarile daca acestea urmaresc scopuri terapeutice, iar nu comerciale si este respectata libertatea pacientilor. Cei implicati în campaniile anti-vaccinare (in cea mai mare parte, mireni) au facut-o în nume propriu, fara acordul Bisericii Ortodoxe Romane”.

Asa ca aveti grija unde donati, ca ar fi bine sa faceti asta doar in scop terapeutic si nu comercial :D Si in al doilea rand, domnilor de la BOR, vaccinul nu este terapeutic, ci profilactic.

In concluzie, este lumea cu fundu-n sus sau noi cu capu-n jos?

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii

 1. Cand doamna Steer o avea educatie in medicina atunci sa vorbesca, pana atunci, ceea ce face dumneaei se cheama omor din culpa.

  RăspundețiȘtergere
 2. De unde stii tu de la cine au luat boala si daca respectivii erau vaccinati sau nu? Niciun vaccin nu are eficacitate 100%.
  De unde stii tu de ce nu au fost vaccinati acei copii de la care tu presupui ca au contactat copii decedati boala?
  Cretin spalat la creier care mai si latri pe net. Multumiri mati-i.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si analfabet si murdar de kkt la gura. Greu cu stiinta pentru unii cu patru clase. Niste jeguri umane ignorante dar violente.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.