Horoscopul saptamanii 26 septembrie - 2 octombrie: Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop saptamanal  26 septembrie - 2 octombrie 2016. Predictii astrologice pentru a doua jumatate a zodiacului, de la zodia Fecioara la zodia Pesti

Aceasta saptamana de toamana va fi una incarcata de intorsaturi neasteptate pentru zodiile Scorpion, Capricorn si Pesti si una monotona, fara prea mari schimbari pentru nativi si nativele zodiei Fecioara, Sagetator si Varsator.

Primele zile din aceasta saptamana chestiunile financiare va dau bataie de cap, iar sfatul astrelor este ca discutiile cu partenerul legate de gestionarea finantelor sa nu degenereze in certuri.

Zodia Fecioara horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016 Sunteti ajutat sau ajutata de femeile din anturaj! Nu numai ca sunteti complet autonomi din punct de vedere financiar, dar veti reusi sa-i ajutati pe 1 octombrie si pe cei care s-au laudat ca va sustin baneste.
Horoscop saptamana 26 septembrie Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Apar sanse de revigorare economica, chiar daca va fi necesar sa apelati la persuasiuni si „mici” santaje emotionale.

Zodia Scorpion horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016 Un aspect astrologic bine definit amprenteaza si relatia de cuplu în ziua de 29 septembrie, provocand o situatie ce se poate destabiliza destul de mult, cel putin pentru 24 de ore.

Aceasta datorita unui joc de putere pe care partenerul l-ar putea face din intentia de a ascunde atitudinea sa fata de persoane cu care se sfatuieste în taina, pentru a obtine informatii despre cum sa abordeze situatia relatiei de pe alte coordonate decât cele uzuale de pâna acum.

Zodia Sagetator horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016 Modestia va va aduce destule beneficii pentru a fi încurajate sa va purtati la fel intregul interval.

Starea de sanatate se îibunatateste semnificativ si veti face fata drumurilor pe care trebuie sa le duceti la bun sfârsit, fara ajutor ori interventii. De joi, faceti mari eforturi pentru a câstiga mai multi bani.

Zodia Capricorn horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016 In cuplu se petrec lucruri neplacute între 1 octombrie si 2 octombrie-partenerul ascunde unele chestiuni-poate fi o decizie legata de profesie.

Lucruri mai bune se petrec în 27 si 29 septembrie atunci când au loc discutii despre bani si un act important legat de o masina sau alt lucru al tehnologiei moderne.

Zodia Varsator horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016  Nativii zodiei Varsator sunt apropiati de partener si vor sa demonstreze ca pun mare pret pe opinia lor în relatia din prezent.

Lucreaza ca o echipa si se simt bine împreuna în orice conjuncture: la film, la plimbare sau chiar în propriul camin.

Zodia Pesti horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016 E momentul sa culeaga roadele eforturilor pe care le-au depus în ultima vreme în proiectele în care lucreaza.

Cu Luna în casa banilor la ei nativii Pesti au sanse reale de castig destul de mari mai ales daca ?tiu sa profite de anumite cojuncturi. 
MAI POTI CITI