Horoscopul saptamanii 10 octombrie - 16 octombrie: Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop saptamanal  10 octombrie - 16 octombrie 2016. Predictii astrologice pentru a doua jumatate a zodiacului, de la zodia Sagetator la zodia Scorpion.

Aceasta este o saptamana mai degraba proasta din punct de vedere a configuratiilor astrologice, un timp in care nimic nu pare sa iasa cum se cuvine. Care e cauza problemelor, e cam greu de spus.

Pur si simplu pentru aceste sase zodii „nu se aliniaza astrele”. Asa ca va sugeram sa fiti atenti la cea ce ziceti si ce faceti, iar cand simtiti ca nu va descurcati mai bine spuneti-o si gata, decat sa faceti vreo prostie.

Zodia Fecioara horoscop 10 octombrie - 16 octombrie 2016 Fecioarele au nevoie in aceasta saptamana de o activitate care sa ii solicite din plin la nivel de comunicare, pentru a avea cat mai multe sanse de a scapa de creantele pe care le au la acest nivel.
Horoscop saptamana 10  16 octombrie Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.jpg

Au nevoie de relaxare si cei din jur sunt gata sa il ofere, daca n-ar exista curiozitatea lor bolnavicioasa si declaratiile de genul "simt ca se va intampla ceva rau" ori "nu este bine cum ai procedat"

Zodia Scorpion horoscop 10 octombrie - 16 octombrie 2016 In aceasta saptamana scorpionul poseda multa energie, pe care o dirijeaza în special în plan mental.

Daca nu reuseste sa controleze oscilatiile energetice îsi poate provoca un dezechilibru mental foarte grav. Trebuie sa-si ordoneze gandirea pentru a reusi in ceea ce isi propune.

Zodia Sagetator horoscop 10 octombrie - 16 octombrie 2016 Elevarea sociala este însemnata, dar caderea poate surveni, daca scopurile sale sunt rau alese.

Finantele sunt în general favorizate, si chiar prin intermediul unei casatorii (în care iubirea va trece pe planul al doilea).

Zodia Capricorn horoscop 10 octombrie - 16 octombrie 2016 Nativii zodiei Capricorn vor beneficia de multa rabdare si perseverenta si vor reveni obsedant asupra problemelor pe care nu le-au inteles în totalitate, cautand sa le descopere toate fatetele si subtilitatile.

Capricorni trebuie sa renunte la modul de viata haotic, sa nu se mai lase în voia soartei, ci sa-si
proiecteze atent coordonatele vietii personale, cu cat mai multe puncte de reper.

Zodia Varsator horoscop 10 octombrie - 16 octombrie 2016 Nativii zodiei Varsator vor cauta recunostinta altora si le place sa realizeze ceea ce nimeni nu poate sa realizeze în locul lui.

In aceasta saptamana vor trebui sa învete încrederea in sine. Varsatorii doresc sa serveasca de model, dar orgoliul lor il conduce adesea la cadere.

Zodia Pesti horoscop 10 octombrie - 16 octombrie 2016 Planurile Pestilor stau pe loc din cauza unui detaliu pe care nu l-a putut rezolva la timp. Nu trebuie sa se grabeasca si mai ales sa nu renunte la visele lor, pentru ca astfel de obstacole sunt absolut normale si daca renunta atat de repede, e semn ca visul lor cel mare nu mai este posibil.

Rabdare, pasi mici catre scopul lor, pentru ca el este tangibil, doar ca mult mai lent decat ar dori ei.
MAI POTI CITI