Daniel Dragomir o biografie de la SRI la BLACK CUBE.


Intresanta "lovitura" pentru DIICOT. Acesti se pare ca au prins principala minte diabolica din spatele afacerii cu israelienii de la Black Cube.

Intreaga presa de azi anunta ca Daniel Dragomir, fostul sef al Directiei de Combatere a Terorismului din SRI a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, fiind implicat în dosarul care ancheteaza o operatiune ilegala de spionaj a carei tinta este procurorul Sef al DNA.

Daca este sa vorbim despre biografia lui Daniel Dragomir, va putem spune ca acesta a activat in cadrul Serviciului Roman de Informatii insa a fost acuzat in ianuarie 2015 de trafic de influenta si spalare de bani.

Potrivit unui comunicat DNA din data de 26 ianuarie 2015, Daniel Dragomir a fost trimis in judecata deoarece ar fi primit de la un martor denuntator peste doua milioane de lei pentru a-si folosi influenta asupra unor persoane din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara.
wiki biografie daniel dragomir black cube

Inainte de a avea probleme cu legea, Dragomir a fost sef grupare sectoare informativ-operative in Directia Generala de Prevenire si Combatere Terorism din cadrul SRI.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook pe 11 mai 2016, la circa trei saptamani dupa izbucnirea scandalului Black Cube, Daniel Dragomir ii cerea sefei DNA “sa stea in banca ei”.

“Sa astepte cuminte in banca domniei sale pana o sa i se puna bratarile pe care le merita cu prisosinta pe manutele ei mari”, scria Dragomir sigur pe sine.

Mai mult chiar. In data 7 septembrie 2016, în urma cu fix o saptamana, Daniel Dragomir condamna tot pe reteaua de socializare Facebook modul in care "erdoganizarea României" este facilitata de DNA prin actiunile procurorilor.

Insa chiar daca din CV-ul lui Daniel Dragomir reise ca acesta ar fi putut fi cu adevarat master mind-ul din spatele acestei afaceri inca tenbroase, exista unele voci care afirma ca fostul sri-ist ar fi de fapt interfata intre israelieni si un anumit grup de oameni de afaceri care ar fi platit suma de 900 de mii de lire sterline!

Chiar in  comunicatul DIICOT dat publicitatii miercuri, 14 septembrie 2016, se vorbeste despre o intalnire dintre Daniel Dragomir si unul din suspecti cu care ar fi discutat inclusiv despre "presupusele persoane care stau...".

Asadar ghici ghicitoare mea... Cine sa fie oare conspirationistii adevarati?

Si... Fara nici un proces, Black Cube a divulgat nu numai valoarea contractului, ci si numele semnatarului??? Greu de crezut!

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.