Croaziera de LUX cu THE SEVEN SEAS EXPLORER cel mai de fite si scump vas de croziera din lume.

Stiti acele momente cand va doriti sa plecati undeva departe si sa lasati orice griji si framantari in urma? Atunci v-ati dori sa fiti pe un yacht dar ce ziceti de o nava de croaziera?

Slava domnului, exista romani fericiti care au avut ocazia sa petreaca vacante pe un vas de croziera dar putini muritori de rand au avut ocazia sa ajunga la bordul celui mai scump si luxos vas de croaziera din lume.

Nava de croaziera apartine companiei norvegiene NORWEGIAN CRUISE LINE HOLDINGS. Poate gazdui 750 de persoane si a costat 450 de milioane de dolari.

Exista 375 de apartamente exista 10 categorii de lux. Daca iti permiti te poti caza chiar in REGENT SUITE cel mai scump apartament unde luxul  este  prezent  in fiecare locusor.

Pretul  unui asemenea apartament pe noapte este de  10.000 de dolari. Apartamentul se intinde pe o suprafata de 1.300 mp.

Croaziera de LUX cu THE SEVEN SEAS EXPLORER


PATUL este din categoria super lux gama SAVOIR. Un astfel de pat se gaseste la PALATUL BUCKINGHAM si ii permite REGINEI ANGLIEI sa aiba cel mai odihnitor somn.

Un astfel de pat costa 90.000 de dolari si pe langa  asta mai adaugam alti 60.000 de  dolari pentru instalarea lui.

De prisos sa spunem ca mancarurile sant din categoria  celor mai interesante iar sampania este de lux.

Cele trei echipe  de designeri care au lucrat la interioare au avut la dispozitie foarte multi bani si au reusit sa faca lucruri iesite din comun.

La intarea in restaurant exista chiar o statueta din bronz care cantareste 3 tone. Doar statuia in sine a costat 50.000 de  dolari.

THE SEVEN SEAS EXPLORER este ca un trofeu destinat celor  1% din populatie.

Pentru ca doar acesti oameni au averi uriase si isi permit sa caltoreasca in lume cu cel mai luxos vas de croaziera.


Vezi cum arata cel mai luxos vas de croaziera din lume: THE SEVEN SEAS EXPLORER

E menit sa aduca fericire suprema . CAMPIONII AVERILOR isi permit sa sarbatoreasca SUCCESUL intr-un LUX pe care noi muritorii il umim ORBITOR.

Noi putem sa ne bucuram ochii cu aceste privelisti ce iti starnesc uimire.

Si chiar daca  va mai trece multa vreme pana vom ajunge la bordul navei THE SEVEN SEAS EXPLORER nimic nu ne poate opri  sa visam. LET'S DREAM !
MAI POTI CITI