Biografia Ana Maria Gheorghe la Observatorul Special in locul Octaviei Geamanu


Sa vedem care este CV-ul prezentatoarei Ana Maria Gheorghe cea care va fi gazda Observatorului Special in perioada concediului de maternitate al Octaviei Geamanu.

Conform biografiei oficiale Ana Maria Gheorghe s-a nascut in data de 25 septembrie 1984. Dupa ce a absolvit Liceu George Calinescu  a devenit  studenta la Facultatea de Management Financiar, in cadrul Institutului Bancar Roman.

Inainte de asi face o cariera frumoasa in televiziune, Ana Maria Gheorghe  a lucrat ca dealer de masini second-hand. Nimic ciudat dat fiind pasiunea sa pentru masini. Apoi a mai lucrat pentru o scurta perioada de timp intr-o banca.

Insa aceste job-uri nu erau ceea ce cauta Ana Maria Gheorghe de la cariera. Astfel incat talentata prezentatoare isi face debutul in televiziune in anul 2005 cand a fost coprezentatoarea emisiunii "Bune si nebune".
wiki biografic ana maria gheorghe antena 1

La scurt timp dupa ce a aparut pe micile ecrane, Ana Maria Gheorghe a pozat in revista Playboy si a fost desemnata „Miss Playboy” in anul 2005.

Mama vedetei a aflat mult mai tarziu ca lucreaza in televiziune, fiind convinsa ca fiica ei practica sportul, stiind ca intotdeauna i-au placut competitiile sportive.

A jucat apoi in serialul "La serviciu" difuzat de PRO TV in care a jucat rolul Ioanei. Apoi a fost asistenta Mihaelei Tatu la emisiunea "De 3X Femeie".

Dupa aceea a prezentat rubrica meteo pe postul ACASA TV.

In vara anului 2007 Ana si-a indeplinit un vis, anume acela de a juca in filme. Inainte de a pleca in vacanta in Turcia cu iubitul sau, a semnat contractul pentru a juca in telenovela "Inima de tigan", produsa de MediaPro Pictures si difuzata in toamna anului 2007.

Acum Ana Maria Gheorghe face parte din echipa de vedete a postului Antena 1.

Nascuta in zodia Balantei, Ana Maria spune despre ea ca este o persoana echilibrata si, uneori, foarte incapatanata.

Cum vedeta este o fire foarte ambitioasa, nu suporta usor propriile esecurile. Ii plac oamenii naturali, care stiu ce sa ceara de la viata. Nu suporta, in schimb, lasitatea si obraznicia.

Ana Maria Gheorghe este casatorita si are o fetita pe nume Margarida.
Comentarii