Activator ANTIRID Gerovital. Pareri despre reducerea ridurilor bazata pe ioni.


Sa ne facem o parere despre Activatorul ANTIRID Gerovital, produs care se alatura celorlalte produse din gama Gerovital H3 Derma +. 

Activatorul antirid este un dispozitiv electric cu vibratii de inalta frecventa, care foloseste tehnologie avansata în prevenirea si reducerea ridurilor, bazata pe ioni pozitivi si negativi.

Indicat a fi folosit pentru toate tipuril de ten, Activatorul ANTIRID Gerovital asigura un masaj eficient pentru imbunatatirea circulatiei, curatarea porilor si patrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme in piele datorita efectului de Iontoforeza.

5 minute de tratament cu iontoforeza (un cuvant derivat din greaca, care inseamna transportul de substante chimice încarcate electric, numite ioni) echivaleaza cu cel putin o ora in care masezi crema pe piele.
pareri forum activator antirid gerovital h3
Activator antirid Gerovital pret 98 lei.

Asta deoarece viteza de introducere în piele a substantelor active prin iontoforeza este de zeci de ori mai mare decat difuzia simpla in cazul cremelor aplicate pe piele.

Introducerea in piele a ionilor activi biologic intinereste pielea prin activarea metabolismului celular si a circulatiei sanguine locale.

Activator ANTIRID Gerovital este un dispozitiv cosmetic portabil, avand o functionalitate simpla.

Lumina albastra si Ion pozitiv (+) ajuta la curatarea fetei si la relaxarea celulelor.

Lumina rosie si Ion negativ (-) se utilizeaza dupa aplicarea cremei recomandate din GH3 Derma+ si ajuta la patrunderea în profunzime a principiilor active din crema.

Pe diverse forumuri parerile despre eficienta sau inficienta utilizari Activatorului ANTIRID Gerovital sunt impartite. Multe persoane care au utilizat acest activator cu ioni negativi si pozitivi declara ca nu stiu daca aparatul in sine, sau produsele Gerovital pe care le folosesc, dar ca dupa cateva zile bune de tratament tenul devine mult mai luminos.

Cert este ca destule femei care declara ca isi simt pielea mai curata, mai sanatoasa de cand îl folosesc.

Un rol important in obtinerea efectelor scontate in are modul corect de utilizare a activatorului Gerovital.

Iata care este modul de utilizare a activatorului antirid Gerovital.

Iainte de utilizarea activatorului scoateti ochelarii sau lentilele de contact, precum si bijuteriile. 

Aparatul cosmetic se foloseste dimineata sau seara, maxim 3 minute. Aparatul se va opri automat dupa 3 minute.

1. Operatiunea de curatare completa si eficienta a fetei.
  • Lumina albastra si ion pozitiv (+) comutati pe modul "C"
  • Nu utilizati pe ochi sau pleoape.
  • Miscati încet pe pielea fetei. Înainte de utilizare aplicati Fluidul de curatare si demachiere fata Gerovital H3 Derma+.
2. Operatiunea de activare antirid.
  • Lumina rosie si ion negativ (–) comutati pe modul "M"
  • Nu priviti înspre lumina rosie a LED+ului.
  • Nu utilizati pe ochi sau pleoape.
  • Miscati încet pe pielea fetei. Înainte de utilizare aplicati crema adecvata din gama Gerovital H3 Derma +
Precautii! La utilizare poate aparea o usoara senzatie de furnicare, aceasta este un fenomen natural.

Avertisment! Persoanele care sufera de urmatoarele afectiuni trebuie sa evite folosirea activatorului antirid cu ioni negativi si pozitivi: dermatita alergica, sensibilitate alergica, piele foarte sensibila sau cu grad excesiv de sensibilitate.

Activatorul antirid Gerovital NU este recomandat a se folosi in urmatoarele cazuri: boli cardiace, piele cu acnee, piele arsa de soare, sarcina, presiune arteriala instabila.
Comentarii