WIKI TINA OLARU designer al rochiilor la MISS WORLD, romanca ce a lasat medicina pentru pasiunea pentru moda.

Fiecare om are un drum in viata si uneori  unii au curaj si  isi lasa jobul  pentru a se lasa purtat doar de pasiune. Este cazul romancei TINA OLARU.

Cine  este TINA OLARU, care este biografia sa? Tina s-a nascut in urma cu 41 de ani in  orasul BISTRITA.

S-a casatorit si are un baiat pe nume DARIUS. A absolvit FACULTATEA DE MEDICINA si cativa ani a si profesat meseria de medic.

In 2000 si-a luat inima in dinti a renuntat la nobila profesie de medic si s-a apucat  sa faca rochii. O pasiune ce data din copilarie.

Si-a deschis un  atelier in orasul natal. S-a apucat sa faca rochii de seara si rochii de mireasa. Si-a castigat clientela si a mers pe  acest drum al modei unde nu este usor sa te faci remarcat.
WIKI TINA OLARU designer MISS WORLD

Dupa un concediu petrecut in SPANIA la BARCELONA s-a decis sa ramana acolo si  spune ca a fost cea mai buna decizie pe czare a luat-o. atat pe plan profesional dar si pe plan personal.

I-a placut tot in BARCELONA. De la clima  la mentalitatea oamenilor la arhitectura si mancare.

De patru ani sta in SPANIA si a reusit mai mult decat spera. Cel mai arzator vis al TINEI e adevarat e real si inca nu s-a obisnuit cu asta. Pana relativ recent a muncit de una singura acum si-a angajat personal.

In 2010 TINA OLARU i-a creat rochia de gala  LOREDANEI SALANTA participanta la concursul MISS TOP OF THE WORLD.

Concursurile de frumusete au fost de  bun augur pentru TINA. In SPANIA a reusit sa devina designerul oficial al competitei MISS WORLD.

Cum asa? Rochiile create de TINA au atras atentia  reprezentantului zonei CATALUNYA. Accesta i-a dat sansa sa creeze  tinute pentru reprezentanta CATALUNYEI.

A urmat o munca susutinuta si TINA a creat 22 de tinute pentru  concurenta si invitate. Munca sa a fost apreciata si a primit o alta oferta ce avea sa o scoata in luminile rampei.

Romanca TINA OLARU a fost aleasa designerul ce avea sa ii  croiasca rochiile  pentru  gala MISS WORLD SPAIN. Castigatoarea a fost MIREIA  LALAGUNA.

Si pentru ca i-a purtat noroc MIREIEI, TINA a fost aleasa de  castigatoare sa ii creeze tinutele pentru concursul MISS WORLD 2015.

TINA s-a imprietenit cu familia castigatoarei si mama  MIREIEI doamna ENCARNA a spus ca fata sa a castigat concursul  pentru ca rochia creata de TINA OLARU era plina de energii si vibratii constructive.

TINA a fost  extrem de fericita si spunea ca eforturile si munca sa au primit confirmarea.

Atunci cand  realizeaza  prototiul pentru o rochie TINA este atenta la detalii si  se bazaeza pe imaginatie care ii aduce idei  creative. Nu are nevoie de nimeni in jurul ei in acele momente.

Doar concentrare  si atentia ii sunt de ajuns. Atenta a fost si presa spaniola la creatiile designerului venit din ROMANIA.
Informatii TINA OLARU designer al rochiilor la MISS WORLD

Revista NOVIAS i-a  dedicat TINEI OLARU  patru pagini si un interviu  despre creatiile sale. TINA OLARU nu uita de unde a plecat.

A resuit intr-un domeniu in care doar cei mai talentati reusesc. Iar ea vrea sa arate tuturor ce fel de oameni sunt romanii.

"LUPT IN CONTINUARE CA SA SALVEZ IMAGINEA NOASTRA DE ROMANI, LUPT CA LUMEA SA VADA IN NOI CALITATI SI CEEA CE SUNTEM NOI DE FAPT SI CRED CA PUTINUL PE CARE IL FAC EU SIGUR AJUTA CU CEVA CA ROMANII SA FIE PREZENTATI BINE IN OCHII LUMII."

O realizare mare pentru o romanca care a plecat din BISTRITA si a ajuns la BARCELONA. Are un atelier  de showroom iar  rochiile sale au captat atentia specialistilor.

TINA OLARU a inregistrat un alt succes. A fost aleasa sa fie designerul reprezentantei CHINEI la concursul MISS GLOBAL ce se va desfasura anul acesta in luna octombrie 2016.

Ar fi a treia oara cand TINA OLARU a fost aleasa sa creeze rochii pentru concurentele la MISS la nivel mondial.

Ce spune TINA? Ca designer sunt  extrem de fericita si multumita. Realizez cu dificultate ceea ce traiesc.

Ce mi se intampla e mai mult decat poate visa  un om.

Dca doriti sa aveti o rochie de gala sau rochia de mireasa si nu stiti de unde sa  vi le cumparati iata salvarea.

In BARCELONA, in SPANIA traieste o creatoare  ce si-a obtinut faima gratie talentului.
Biografia TINA OLARU designer roman in spania

TINA OLARU a reusit  sa devina una din cele mai cautate designer pentru concursurile de frumusete din lume. Viata TINEI s-a schimbat.

A renuntat sa mai fie unul din medicii romani pentru visul de a  deveni designer. V-ati intrebat daca aveti o pasiune atat de mare incat sa renuntati la jobul actual si sa va apucati de alt domeniu?

Si sa faceti din noua meserie un vis implinit? TINA OLARU romanca noastra este designer  oficial al competitiei MISS WORLD SPANIA.

Un drum al succesului marca TINA OLARU. De la medicina la moda.

Din Romania in SPANIA. BRAVO, TINA OLARU!

O romanca ce ne face cinste in lume! Si inca un amnunt creatiile TINEI OLARU au ajuns si la galeriile LAFAYETEE din insoritul DUBAI.

Si bogatii din DUBAI sunt interesati de rochiile romancei. Cum a a juns TINA la acest succes? Prin recomandarea unei cliente si prin  munca sa dela concursurile de MISS ale lumii.