SOC! Festivalul Sinaia Forever 2016 INTERZIS dupa 21 de ani de Politia Prahova.

Adevarat! Dupa 21 de ani POLITIA PRAHOVA BLOCHEAZA ORGANIZAREA FESTIVALULUI SINAIA FOREVER.

UPDATE Joi, 25 august 2016, a avut loc la sediul Primariei Sinaia o întâlnire de lucru între reprezentantii institutiei, reprezentantii IGPR – Directia Rutiera, cei ai Serviciului Rutier Prahova si ai Politiei orasului Sinaia.

În urma urma discutiilor s-au stabilit toate masurile de restrictionare/deviere a traficului rutier în orasul Sinaia. In perioada desfasurarii Festivalului Sinaia Forever, bulevardul Carol I va fi pietonal.

Editia din 2016 a Festivalului Sinaia Forever la un pas de anulare. Timp de 21 de ani locul de desfasurare al acestui eveniment a fost compus din Bulevardul Carol I si strada Octavian Goga.

In aceste zone au fost amplasate mereu decorurile, expozitiile, zonele interactive, zona de alimentatie, zona de comert si tot aici au loc manifestarile culturale (parada, teatrul, defilarile, proiectii, concerte etc).

Acum insa dintr-o data, iata ca Politia Prahova a descoperit ca NU este bine ca Bulevardul Carol sa fie inchis pe perioada festivalului.


Subcomisarul Iacob crede ca traseul pe o ruta ocolitoare nu reprezinta o varianta viabila si ca interzicerea circulatiei pe Bd. Carol I va produce ambuteiaje si blocaje ale traficiului.

Daca timp de 21 de ani lucrurile a fost in regula, De ce tocmai acum in 2016 subcomisarul Iacob considera ca se vor produce blocaje ale traficului???

Are el un glob magic unde vede in viitor ca Baba Vanga? Ceva este putred in aceasta decizie. In adresa inaintata Primariei nu se aduc niciun fel de justificari si probe ci pur si simplu se spune sec NU. Un fel de "Ura si la Gara".

Avizul negativ a fost emis cu doar cateva zile inaintea festivalului Sinaia Forever, de catre Inspectoratul Judetean de politie Prahova motivul invocat fiind prioritatea masinilor si nu a pietonilor.

politia prahova vrea interzicerea festivalului sinaia forever

Intr-un comunicat oficial, Primaria Sinaia considera raspunsul organului de politie o lipsa de asumare a gestionarii traficului rutier si pietonal incalcand doua Hotarari ale Consilului Local Sinaia ( HCL 115/2006 si HCL 14/2016 -anexa ) si folosirea discriminatorie a legii in defavoarea Orasului Sinaia si a locuitorilor sai.

Totodata, Sinaia este o statiune turistica, cu o istorie pe masura, iar intruziunea Politiei Judetene în aspectele sociale si culturale ale orasului, fara a oferi argumente viabile, reprezinta un abuz asupra locuitorilor si turistilor din aceasta zona.

BLOCAREA desfasurarii festivalului Sinaia Forever 2016 de catre Politia Prahova prin invocarea unor aspecte neinregistrate timp de 21 de ani, este un act legitim sau ascunde altceva?
MAI POTI CITI