Pareri ROBOFLEX capsule cu IBUcell, ingredient bioactiv de baza care reduce durerile de spate.

Sa ne facem o parere despre ROBOFLEX, un antiinflamator natural, cu actiune rapida care promite sa ne asigure sanatatea coloanei verteebrale si sa ne scape de neplacutele dureri de spate, o alternativa naturala la ibuprofen.

Se stie ca durerile de spate ipot afecta calitatea vietii si starea de spirit. Statul pe scaun pune cu 30% mai multa presiune asupra coloanei vertebrale decat mersul pe jos sau statul in picioare iar stresul cauzeaza spasme ale muschilor, deoarece acestia stau incordati tot corpul se afla intr-o stare de tensiune.

De aceea cercetatorii au cautat sa dezvolte o substanta sigura, naturala, cu proprietati antiinflamatoare, care alaturi de un stil de viata sanatos sa ne redea bucuria miscarii.

Formula unica IBUcell, substanta activa din RoboFlex,  a fost special conceputa pentru a avea o actiune asemanatoare ibuprofenului, insa fara a avea efectele secundare ale acestuia.
pareri forum roboflex capsule cu ingrediente naturale
Ibuprofen natural alternative

Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell ingredientele bioactive de baza, ajuta la o ameliorare prompta a disconfortului coloanei vertebrale si al spatelui.

Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell au proprietati farmaceutice asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii mediatorilor proinflamatori, pe un interval de pana la 9 ore, insa fara a avea efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal.

Conform prospectului, substanta activa din ROBOFLEX contribuie la inhibarea moderata a enzimei COX-2 si inhibarea usoara a enzimei COX-1, ajuta la inhibarea mediatorilor iNOS si PGE2 si nu in ultimul rand contribuie la inhibarea activitatii GSK-3 si NF-kappaB.

Pare un pic plictisitor aceasta enumerare de mai sus, insa ea este necesara pentru a ne da seama ca ibuprofenul poate fi inlocuit in mod natural cu un produs farmaceutic , mai sigur si cu aceleasi efecte benefice sanatatii.

RoboFlex nu are efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic,
cardiovascular, circulator sau renal. Si deasemenea nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta ca alte sedative folosite in tratarea durerilor de spate sau de coloana.

Iata care sunt principalele indicatii ale RoboFlex conform prospectului:
  • pentru normalizarea activitatii nervoase.
  • in cazul intepenirii sau rigidizarii coloanei vertebrale si a spatelui.
  • in cazuri de disconfort (acut, subit sau cronic) al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala etc) si al spatelui, în special, ca si la nivelul articulatiilor si al muschilor, în general.
  • in cazul dificultatilor la mers.
  • pentru normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauza.
Modul de administrare a RoboFlex este urmatorul:
  • ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, in cazuri de disconfort articular subit
  • cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauza
Iar pretul... o cutie de 30 de caspule de RoboFlex are pretul aproximativ de 47 de lei (in functie de farmacie sau eventualele promotii).

In mare, parerea noastra ca datorita compozitiei si a ingredientelor, RoboFlex poate fi de ajutor persoanelor care se confrunta cu probleme ale coloanei vertebrale sau dureri acute de spate si care nu pot folosi un antiinflamator clasic, de tipul ibuprofenului, datorita contraindicatiilor acestora.