Pareri LAXIT MED laxativ natural pentru tratamentul constipatiei la adulti si copii.


Constipatia la copii si adulti este tratata in mod natural si usor cu LAXIT MED, un laxativ natural produs de Fiterman Pharma. 

Combinatia unica de extracte din frunze de Senna si radacina de papadie regasita in Laxit Med are o actiune laxativa blanda si nu provoaca crampe abdominale sau disconfort.

Toata lumea este de parere ca Senna este unul din cele mai bune laxative naturale. Extractul din frunze de Senna actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor (prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei în lumenul intestinal).

Un alt beneficiu pentru pacientii care sufera de constipatie este efectul prebiotic al Laxit Med. Acest efect se datoreaza inulinei din papadie, ce ajuta la dezvoltarea florei intestinale benefice, favorizand astfel tranzitul intestinal normal.
pareri forum laxit med laxativ cu papadie si senna

Efectul detoxifiant la laxativului natural Laxit Med este asigurat de actiunea depurativa de eliminare a toxinelor prin bila in intestin, asigurând în acest fel sanatatea întregului organism.

Dar sa vedem care sunt principalele indicatii al laxativului Laxit Med:
  • constipatie obisnuita (frecventa sau cronica);
  • constipatie cauzata de boli digestive (de exemplu bila lenesa);
  • constipatie indusa de medicamente (de exemplu narcotice);
  • constipatie cronica datorata imobilizari la pat;
  • golirea si pregatirea intestinului pentru investigatii (de exemplu colonoscopie);
  • evitarea efortului de defecatie in hemoroizi, hernie, interventii chirurgicale.
Laxit Med mod de utilizare conform prospectului:
  • copii peste 10 ani: 1 capsula pe zi;
  • adulti: 2 capsule pe zi.
Capsulele de Laxit Med se administreaza de preferinta seara. Efectul se poate observa dupa aproximativ 8-10 ore de la administrare.

Se recomanda ca durata administrarii sa nu depaseasca 10 zile consecutive, pentru a evita fenomenele de obisnuinta.

Persoanele varstnice sunt sfatuite sa inceapa cura cu jumatate din doza zilnica recomandata, urmand sa ajunga la aceasta dupa 2-3 zile de administrare.

O cutie cu 20 de caspule de Laxit Med Fiterman are pretul de aproximativ 21 de lei.

Per ansamblu, parerea noastra este ca laxativul natural Laxit Med se bazeaza pe eficienta extractului de Senna, eficienta regasita si in alte suplimente care folosesc Senna, principala deosebire fata de acestea fiind adaugarea in compozitie a papadiei, care prin aportul de inulina ajuta la dezvoltarea florei intestinale.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii