IULIA ALBU aparitie de senzatie in videoclipul OUT OF TIME a celor de la PARK PLACE

IULIA ALBU a acceptat sa apara intr-un videoclip ce s-a bucurat de succes. Vorbim de videoclipul OUT OF TIME a celor de la PARK PLACE.

Lansarea videoclipului a avut loc pe MTV si dupa ce il veti vedea   veti realiza de ce acest succes .
Si nu numai in tara dar si peste hotare.

Este un videoclip extravagant si zau ca nu pare a fi realizarea unor romani. Si cine s-ar fi asteptat ca IULIA ALBU sa isi aduca o contributie majora la succesul videoclipului?

In OUT OF TIME videoclipul celor de la PARK PLACE si-au adus contributia LIVIU NEAGOE de la MEDIA PRO MAGIC FACTORY regizor,ADRIAN SILISTEANU si IULIA ALBU pe partea de styling o aparitie uluitoare super glam.

IULIA ALBU a schimbat nu mai putin de sapte tinute toate purtand  semnatura sa. Bijuteriile pe care le-a purtat IULIA au valoarea de peste 1 milion de euro.

Vorbim de un inel cu diamant albastru de trei carate din colectia privata CELLINI a carui valoare este inestimabila.

Una dintre rochiile purtate de IULIA este icon dreess GOPO prima rochie cu pagina de LIKE si FACEBOOK.

Si ce ziceti de botinele creatie MIHAI ALBU de 37 de centimetri inaltime?

IULIA ALBU are 1.76 m inaltime. Incaltata cu botinele a ajuns la 2 metri. Wooow!

Vedem si o urna  imbracata in broderie aurie. Accesorii MIHAI ALBU si make up realizat de MARIE DASCALESCU.

Filmarile la videoclip au fost epuizante. S-a filmat in regim de scurt metraj.

IULIA s-a comportat ca o superprofesionista. Credeti ca este simplu sa se arunce asupra ta  cu cateva kilograme de cenusa asa cum s-a intamplat la filmari?

Ce spune IULIA? " Mi s-au parut  interesante contrastele dintre machiajul sofisticat cu dantela brodata pe fata si luxul oferit de bijuteriile cu diamante si cenusa. Toate cu o simbolistica aparte."

Se stie ca IULIA ALBU prin munca sa nu promoveaza pe oricine ci doar acele persoane care se incadreaza in standardele sale.

In videoclip intruchipeaza un personaj misterios aproape socant ca imagine si aparitie. Cireasa de pe tort aparitia in videoclip a unui caine din rasa BARZOI.

Schelete, cranii, tinute exclusiviste, bijuterii  de valoare si muzica toate intr-un videoclip de senzatie. In ciuda aparentelor IULIA ALBU este o doamna sensibila.

Ambitioasa, eleganta, sofisticata, sigura pe ea. Si-a ales drumul.

Si-a asumat   statutul de persoana publica. Dar nu si modul de comportament al vedetelor noastre mioritice. IULIA ALBU este genul de femeie care nu te lasa indiferent.

Nu a fost si nu va fi genul de femeie BARBIE GIRL. Munceste are o cariera si este si o mama devotata pentru superba ei fetita MIKAELA IOANA ALBU.

Fetita a mostenit frumusetea mamei iar IULIA este sigura ca o va intrece  in stil si personalitate.

O iubesti, o adori sau  o urasti. De ce are IULIA ALBU o multime de hateri pe urma ei ?

Pentru ca e diferita si spune lucrurile verde in fata. Nu ii este teama sa vorbeasca de tinutele vestimentare ale vedetelor.

Nici chiar greselile vestimentare facute de sotii de politicieni nici de prima doamna a tarii. Are condei si este chiar amuzanta.

IULIA ALBU nu este doar ceea ce se vede la suprafata. Blamata si invidiata IULIA merge mai departe pe drumul ei.

Ce spunea MIHAI BENDEAC despre IULIA ALBU?

"Oamenii nu inteleg e vrea IULIA ALBU sa spuna. Nu traim intr-un univers perfect in care televiziunea  un izvor nesecat de intelectualitate si bun simt. Nu ne uitam la concerte simfonice si filme de arta. Daca am trai asa atunci poate prezenta IULIEI ar fi considerata inadecvata.
Adevarul e altul.

Trebuie sa intelegi mesajele IULIEI. A avea o problema cu faptul ca o femeie face din aparitia ei ceva interesant care apartine de fapt unei zone de creativitate demna de respect, mi se pare iertat sa imi fie deplasat.

Pana una alta IULIA ALBU apare la televizor imbracata cu ceva ce numai ea poate din sapte miliarde de oameni.

Vazand ce hateri si-a atras  fiinta asta ma simt socat sa  vad cati oameni se considera superiori IULIEI ALBU.

Cate femei se declara socate si nu vad nu pot intelege ca HAUTE COUTURE nu inseamna  ce si-ar dori femeile sa poarte. Mie asta imi suna a ignoranta."

Si IULIA a rezonat din multe puncte de vedere cu MIHAI BENDEAC. Nu sunt multi oameni care sa isi asume schimbarea si sa treaca la actiune.

IULIA ALBU este FLAPPER GIRL cea care a adus conceptul in ROMANIA. Nu va grabiti sa judecati mai degraba faceti un exercitiu de intelegere.Urmariti videoclipul OUT OF TIME a celor de la PARK PLACE. Veti vedea o alta fateta a personalitatii IULIEI ALBU.

De ieri au demarat filmarile la show-ul BRAVO, AI STIL care va debuta in 22 august 2016. O vom vedea pe IULIA ALBU in calitate de jurat.

IULIA ALBU se simte bine in fata aparatelor de filmat. O premiera pentru IULIA un succes aparitia ei de mare efect si nu numai intr-un videoclip.

IULIA ALBU  fashion editor, blogger de succes. A terminat FACULTATEA de DREPT si UNIVERSITATEA DE ARTE.

Si  face un masterat in ISTORIA ARTEI dupa care urmeaza doctoratul. Stie sa imbine pragmatismul unei meserii ca acea de avocat cu  sensibilitatea unei munci artistice.

Argumente pentru ce spune si ce face.