Horoscopul saptamanii 5 septembrie - 11 septembrie: Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti


Horoscop saptamanal 5 septembrie - 11 septembrie 2016. Predictii astrologice pentru a doua jumatate a zodiacului, de la zodia Balanta la zodia Pesti.

In aceasta luna pentru majoritatea nativilor din zodiile de mai sus vor aparea posibilitati de a petrece clipe placute cu persoana iubita si vor fi nevoiti sa aleaga varianta cea mai putin costisitoare. Vor accepta chiar si prezenta unei persoane straine.

Balanta horoscop 5 septembrie - 11 septembrie 2016 La sfârsitul saptamânii te vor preocupa anumite aspecte legate de viata ta, dar nu trebui sa te gândesti prea mult asupra lor, sunt griji trecatoare.

La locul de munca, se iveste o promovare pe care ai pus ochii mai de mult, iar daca îti joci cartile cum trebuie, va fi cu siguranta a ta.

Va pastrati calmul si in cele mai dificile situatii si sunteti mirat cand vi se reproseaza ca va lasati cuprins de nepasare.
Horoscop 5 11 septembrie Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Scorpion horoscop 5 septembrie - 11 septembrie 2016 Configuratiile astrale nu influenteaza programarea vreunei operatii, decat daca este urgenta.

Sfarsitul de saptamana nu se anunta a fi lejer, asa cum te astepti, asa ca fii pregatita de treaba.

Miercuri vor aparea sanse de inmultire a finantelor, dar aveti grija daca vreti sa va asumati aceste riscuri.

Sagetator horoscop 5 septembrie - 11 septembrie 2016 In aceasta sapatamana de inceput de toamna va veti pune in pericol relatia cu persoana iubita din pricina unei crize de gelozie nemotivate.

Va decideti sa raspundeti in aceeasi maniera si va puneti intr-o situatie delicata. Sunteti preocupat inainte de toate de situatia profesionala.

Capricorn horoscop 5 septembrie - 11 septembrie 2016 Perioada aceasta a anului incurajeaza excesele de orice fel, dar daca vei gasi un echilibru, santataea ta nu va avea de suferit. Se anunta cateva zile aglomerate la locul de munca, dar nu vei avea probleme.

Daca din punct de vedere financiar si profesional situatia este infloritoare, in domeniul erotic inregistrati schimbari destul de neplacute. Rivalitatile si compromisurile sunt la ordinea zilei.

Varsator horoscop 5 septembrie - 11 septembrie 2016 La locul de munca, veti avea o saptamâna solicitanta, iar sarcinile va vor lua deseori prin surprindere. Bazati-va pe intuitie si nu veti da gres!

S-ar putea ca dupa ce indepliniti tot sirul de sarcini de la munca sa fiti vazut intr-o lumina mai buna de catre superiori. Viata amoroasa nu va da batai de cap, dar membrii familiei da.

Pesti horoscop 5 septembrie - 11 septembrie 2016 Vi se aduce la cunostinta noul program de lucru, care contravine intereselor dv. Pentru moment nu aveti cum sa-l modificati, asa ca trebuie sa va adaptati.

O parte dintre fostii parteneri va devin rivali si sunt periculosi deoarece va cunosc toate modurile de actiune. Oricum, scapati, spre mirarea dv., de o problema financiara cu ajutorul rudelor apropiate, care pana acum v-au sicanata in diverse moduri.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii