Horoscopul saptamanii 22 august - 28 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara

Horoscop saptamanal 22 - 28 august 2016. Predictii astrologice pentru prima jumatate a zodiacului, de la zodia Berbec la zodia Fecioara. 

Sfarsitul de saptamana se anunta chipes si tandru pentru ca Luna este intr-o pozitie privilegiata pe harta cerului. Acesta este semnul ca reuseste sa evidentieze in majoritatea zodiilor toate calitatile si sa se le faca sa se bucure de toate beneficiile pe care aceasta pozitie i le ofera.

In general, in aceasta saptamana astrele va pregatesc evenimente fericite in cuplu, care sa va faca mai fericite si fericiti.

Berbec horoscop 22 august - 28 august:  Incearca sa nu iti mai faci atat de multe griji pentru cei din jur. Nu intra in panica daca simti ca lucrurile scapa de sub control. E ceva normal si vei vedea ca pana seara apele se vor calma si vei incheia ziua intr-un mod cat se poate de placut.

Horoscopul saptamanii 22 28 august 2016 Berbec Fecioara

Taur horoscop 22 august - 28 august: Muncesti prea mult. Te-ai inhamat la o multime de proiecte si ti-ai asumat mai multe responsabilitati decat ar fi trebuit, iar oboseala se va resimti. Nu poti sa mai dai inapoi asa  ca tot ce-ti ramane de facut e sa incerci sa faci totul cat mai bine cu putinta.

Gemeni horoscop 22 august - 28 august: Pe parcursul acestei saptamani lucrurile se aglomereaza si situatia poate deveni stresanta. Nu iti descarca nervii pe oamenii care nu sunt vinovati. Din punct de vedere profesional insa lucrurile decurg exact asa cum iti doresti. Doar relatia sentimentala scartaie, insa timpul le rezolva pe toate.

Rac horoscop 22 august - 28 august: In weekend au loc discutii serioase cu partenerii de viata. Nativele implicate intr-o relatie la distanta vor reveni cu picioarele pe pamant si vor fi nevoite sa recunoasca ca relatiile la distanta nu sunt ceea ce isi doresc si ca au trait pana acum intr-o lume a viselor.

Leu horoscop 22 august - 28 august: Aceasta saptamana este o perioada foarte bune pentru a-ti investi finantele in afaceri care au ca subiect bunurile imobiliare. Incepand cu 23 august vei fi in masura sa iti stabiliesti cu claritate prioritatile, dar si sa te ocupi de tine insuti. Aspectul format de Pluto va atrage in viata ta persoane foarte puternice; ti se va propune, probabil, un parteneriat mai deosebit.

Fecioara horoscop 22 august - 28 august: Luna iti va stimula eficient axa cunoasterii din horoscopul tau general, cu precizarea ca, in cazul tau, se manifesta plenar în casa filozofiei tale de viata. Este de de dorit ca-n perioada urmatoare sa urmaresti sa experimentezi senzatii noi, deci sa iesi din zona de confort si sa te aruncti in necunoscut. Cu siguranta vei avea parte de un suflu de aer proaspat daca isi încerci nitel limitele acum.

-->