Horoscopul chinezesc 2017 SOBOLAN. Pentru Sobolani nu sunt recomandate retragerea, izolarea si inactivitatea.

Sobolan Horoscop chinezesc 2017. Ani de nastere pentru zodia Sobolan : 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Sobolan Horoscop chinezesc general 2017 Nativii zodiei Sobolan vor intampina dificultati în anul 2017, probleme legate in special de adaptare la ritmul evenimentelor.

Pentru a obtine rezultatele mult visate, acesta va avea nevoie de cât mai multa liniste si ambitie, mai ales ca perioada urmatoare se anunta a fi una intensa, mai ales pe plan profesional.

Pasiti usor si cu bagare de seama in anul 2017. Nu jucati, nu riscati inutil, nu speculati in acest an. Consecintele vor fi incredibile pentru ca Sobolanul nu este milos sau compatimitor.

Orice s-ar intampla, Sobolanul ne va da credinta in convingerile noastre si ne va uni pentru a actiona cu toata taria in timpul domniei sale.
Horoscopul chinezesc 2017 SOBOLAN Dragoste Bani Sanatate

In 2017 nu sunt recomandate retragerea, izolarea si inactivitatea.

Sobolan Horoscop chinezesc dragoste 2017 In ceea ce priveste relatiile personale, nativii zodiei Sobolan vor trebui sa tina cont pe tot parcursul anului 2017 de opiniile celor apropiati.

Ar fi bine sa aiba grija sa se implice mai mult in viata familiei, deoarece exista posibilitatea ca, uneori, problemele personale sa-l preocupe mult prea mult.

Si din punct de vedere al relatiilor amoroase, 2017 este un an care implica multa precautie din partea nativului Sobolan.

Daca ceilalti simt ca atentia si interesul tau au scazut, pot aparea tensiuni, care ar putea fi evitate cu putin efort din partea ta. In 2017, Sobolanul trebuie neaparat sa fie constient de acest pericol si sa evite excesiva preocupare pentru propriile probleme. in caz contrar, relatiile bune cu persoanele cu care interactionezi, in special cu persoanele dragi, vor avea de suferit.

Sobolan Horoscop chinezesc bani 2017 In ceea ce priveste finantele, daca anul trecut bugetul a cam schiopatat (probabil din cauza ca a trebuit sa achiti niste datorii), in anul 2017  incepe sa se redreseze. Dupa ce iti achiti datoriile, esti hotarat(a) sa nu mai faci altele, macar pentru o vreme.

In primul trimestru, totul merge bine in plan profesional. Daca muncesti pe cont propriu, in luna iunie 2016 vor incepe sa apara primele rezultate importante.

In trimestrul al treilea se discuta despre bani, despre a locui impreuna sau chiar despre cumpararea sau inchirierea unei noi proprietati imobiliare.

Sobolan Horoscop chinezesc sanatate 2017 Din punct de vedere psihic, nativii din zodia Sobolan vor fi stresati de o serie de evenimente care vor avea drept tinta tot o schimbare - fie in plan profesional, fie in alte domenii de viata.

Schimbarile sunt de bun augur conform cerului astral, dar nativii Sobolan se vor simti suprasolicitati si uneori obositi, poate chiar anxiosi sau nervosi.

Prognoza privind starea de sanatate a Sobolanilor in anul 2017 este in general optimista.

Nativii din aceasta zodie isi pot permite sa stea pana tarziu la munca, sa nu se abtina la o petrecere de la mancarurile gustoase sau un paharel de tarie. Toate acestea insa cu mare cumpatare.


Comentariile sunt inchise