Cristina Pavaluta e foarte constienta de sansa pe care a primit-o si "fura" cate 1 leu de la copiii din centrele de plasament.


Stiti povestea cu Brancusi si Cumintenia Pamantului. Statul ne vrajeste sa donam ca el sa o cumpere. Acelasi stat care pompeaza multi, foarte multi bani in "Catedrala neamului" o constructie faraonica ciudata pentru secolul XXI.

Insa prostia cu donatul pentru o statuie care oricum nu iese din tara fara aprobari speciale, este ridicata la rang de obligativitate si prilej de mandrie patriotica de o cucoana pe nume: Cristina Pavaluta din Neamt, haiduca lui Brancusi care ia de la copii defavorizati ca sa dea la bogati.

Tanti Cretina Cristina Pavaluta este directorul DGASPC Neamt, si sub grija ei netarmurita copii din centrele de palsament au devenit niste mari iubitori de arta, niste patrioti cu inimile pline de mandrie nationalista inca au hotarar sa DONEZE pentru statuia lui Brancusi.

Cristina Pavalauta abereaza cu talent intr-un comunicat de presa in care ne spune ca a aflat cu emotie si mandrie de initiativa copiilor (n.r. cei din centrele de plasament) care demonstreaza ca exista tineri "remarcabili in sistem, inteligenti, empatici si foarte constienti de sansa pe care au primit-o".

cv cristina pavaluta cretina de neamt

Iar doamna Pavaluta continua si mai in forta: "Gestul copiiilor nostri dovedeste ca avem privilegiul de a fi romani si arata ca meritam cu totii un Brancusi".

Da, da meritam cu totii un Brancusi... sa se dea cate unul sa ajunga la toti, mai ales la acesti copii institutionalizati care din cei 28 de lei pe care ii primesc lunar, au fost FORTATI sa dea 1 leu pentru ca aceasta Cretina Cristina Pavaluta sa se laude cum face si drege ea, pentru cultura romaneasca.

Si de unde privielgiul de a fi romani? Doamna aceasta ar fi fost cu siguranta pe vremuri o mare sefa in aparatul de propaganda Partidului Comunist!!!

Este bine sa stiti ca in anul 2015 ANI stabilea ca „Pavaluta Cristina s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 aprilie 2013 – 28 ianuarie 2015, intrucat a detinut, simultan cu functia publica de Director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Neamt, si functia de membru în Consiliul de Administratie al S.C. PARKING S.A.

Mai mult chiar in 2014 SpyNews publica niste imagini cu un document semnat de aceasta haiduca a lu' Brancusi , prin care demonstra ca este atat de proasta incat semneaza chiar si atunci cand numele ii era schimbat din Cristina Pavalauta in Cretina Pavaluta.

Insa aceasta caricatura nu merita mai multa atentie din partea noastra.

Insa povestea cu statuia lui Brancusi se pare ca este mai complicata. Mostenitoarele Paula Ionescu si Alina Serbanescu au cazut de acord cu Ministerul Culturii, in luna martie 2016, sa vanda sculptura lui Constantin Brâncusi pentru suma de 11 milioane de euro.

Au convenit si termenul, 31 octombrie 2016. Statul român nu poate sa invoce faptul ca nu are banii, pe care a incercat, vorba vine. sa ii stranga prin donatii.

Ce NU se spune insa este ca Sculptura Cumintenia Pamantulu este clasata în categoria ”Tezaur” a Patrimoniului cultural national si nu poate fi niciodata instrainata.

Asa ca toata povestea cu donatiile si cum tehnocratii se dau de pamant sa gaseasca bani sa o cumpere pare sa ascunda altceva in spate.

Si nu in ultimul rand... VOI chiar va simtiti priveligiati ca sunteti romani si sunteti constienti de sansa pe care ati primit-o???

UPDATE. Pentru cei care nu au inteles cum stau lucrurile cu statuia lui Brancusi iata ce prevede Legea nr.182 din 2000

Bunurile culturale mobile clasate in tezaur, aflate in proprietatea persoanelor fizice sau juridice de drept privat, pot fi exportate numai temporar.

Efectuarea fara certificat de export a oricaror acte sau fapte care, potrivit dispozitiilor prezentei legi, constituie operatiuni de export ilegal se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

Bunurile culturale mobile care au facut obiectul exportului ilegal se confisca si vor fi transmise in administrare institutiilor publice specializate, cu avizul Comisiei Nationale a Muzeelor si Colectiilor.

Daca fapta prevazuta a avut ca urmare pierderea unui bun cultural mobil clasat, pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 10 ani. 

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii