Biografia Liviu Popescu. De la patron al clubului Fratelli la jurat Master Chef!

Conform zvonurilor existente, Liviu Popescu a semnat cu PRO TV in urma cu cateva zile, inlocuind-o la masa juriului concursului ”Master Chef” pe italianca Patrizia Paglieri si, cel mai probabil, aceasta nu va fi ultima modificare in formatul acestui show culinar.

Dar sa vedem care este biografia lui Liviu Popescu, pentru a vedea ce il recomanda a fi unul dintre cei trei judecatori de la "Master Chef".

In varsta de 37 de ani, Liviu Popescu a ajuns in top si s-a aflat in primii 10 cei mai admirati manageri din Romania.

Noul jurat Master Chef este manager partener al LeClub, una dintre cele mai apreciate locatii din Romania, si partener in cadrul lantului Fratelli.

Incepand cu anul 2010, Liviu a transformat fostul Club Francez dintr-un simplu club de sanatate si relaxare intr-unul exclusivist, profesionist, conceput special pentru relaxarea in familie sau alaturi de prieteni, membri ai clubului.
biografie liviu popescu fratelli cv de om de afaceri

Insa CV-ul profesional a lui Liviu Popescu incepe odata cu anul 1994, ca antrenor de tenis si squash la Le Club, supranumit si Clubul Francez.

Timp de 12 ani Popescu a facut parte din staful hotelului Sofitel, proprietar al Clubului Francez, in diferite structuri: de la director sportiv la asistentul directorului, ajungand sa ocupe intr-un final functia de director general.

In in 2005, impreuna cu alti doi prieteni – Nicu Mergeani si Dani Caramihai –, Liviu Popescu a lansat conceptul Fratelli odata cu inaugurarea Fratelli Expresso Bar.

Un an mai târziu, au aparut Fratelli Social Club si Fratelli Studio 1. In 2007, a fost randul Fratelli Studio 2, iar în februarie 2008, a fost deschis Fratelli Lounge & Club.

La sfarsitul anului 2012, cifra de afaceri a businessului manageriat de Liviu Poescu a ajuns la 27 milioane lei, respectiv 6 milioane euro, potrivit informatiilor furnizate de companie si Ministerul de Finante. Numarul de angajati era de 270.

Liviu Popescu este casatorit cu Simona Elena si impreuna cei doi au un copil.
liviu popescu cv de patron de club de fite

Aceasta miscare din PRO TV parea sa urmareasca aceeasi linie de succes inceputa cu Tudor Constantinescu, ciocolaterier-ul anchetat de organale legii pentru presupuse fapte de evaziune.

Liviu Popescu a fost si el luat la întrebari de procurori pe baza suspiciunilor de frauda, dupa ce administratorul localurilor pe care le detine a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. 

La momentul respetiv, Liviu si Mihai Popescu, fratele lui, au fost citati ca martori.

Asadar, Adrian Hadean si Patrizia Paglieri dati afara de la Master Chef. 

Liviu Popescu dat pe surse ca jurat... care va fi deci in final componenta NOUA a juriului de la acest iubit si apreciat concurs culinar?