Vacanta in RATE cu Bonus Card sau Card Raiffeisen un vis frumos sau un cosmar.

Romanii isi doresc vacante. Ata de mult isi doresc sa petreaca cateva zile de relaxare incat sunt dispusi sa isi faca vacanta in... RATE.

La mare cautare sunt vacantele in rate cu bonus card sau cu card raiffeisen si desigur vacantele in rate fara dobanda cu card avantaj.

Insa cum stau in realitate lucrurile. Este avantajos sau este o povara fiscala o vacanta facuta pe bani luati in rate de la banci?

Un studiu de piata recent efectuat remarca o preferinta din ce in ce mai mare a clientului roman pentru utilizarea mijloacelor de plata bancare, in special prin cardurile de credit cu dobanda zero.

In ultimii trei ani, de cand ofertele early booking sunt alese de tot mai multi romani, se inregistreaza si o crestere anuala, de 25%, a numarului celor care folosesc cardul de credit pentru plata in rate.

pareri vacante in rate cu card avantaj fara dobanda

Acum vacantele pot fi facute si pe credit, cu costuri suplimentare zero, lucru de neconceput în trecut. Totul este sa fii foarte calculat si sa stii în cate rate poti rambursa fara a fi nevoit sa platesti dobanda.

Sa vedem cateva agentii de turism din Romania care ofera vacante in rate.

1. Perfect Tour oferta vacanta in rate

Aceasta agentie va ofera cateva variante. Asftel puteti achita vacanta in 8 rate, 0% dobanda cu Bonus Card sau sa  beneficiati de programului de loialitate STAR BT de la Banca Transilvania cu  2 pana la 6 rate fara dobanda.

2. Christian Tour vacante in rate

Poti plati cu Star Card de la Banca Transilvani si beneficati de 12 rate fara dobanda. Sau iti poti plati vacanta prin Card Avantaj, tot in 12 rate fara dobanda.

3. Eximtour vacante in rate 

EXIMTUR SRL are incheiate parteneriate cu Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Tansilvania, Raiffeisen Bank, BCR si BANCPOST in baza caruia posesorii cardurilor de tip CARD AVANTAJ - Credit Europe Bank, BONUS CARD - Garanti Bank  etc. isi pot plati vacantele achizitionate de la EXIMTUR, urmand a deconta bancii ratele intr-un interval de pana la 10 luni de la data platii serviciilor.

4. Paralela 45 vacante in rate

Aceasta agentie de turism are urmatoara oferta de concedii in rate

Banca Transilvania:
In agentii: 6 rate prin POS fizic
Online: 3 si 6 rate prin POS Virtual

Credit Europe Bank:
In agentii: 1, 3, 6, 9 si 12 rate prin POS fizic
Online: 1, 3, 6, 9 si 12 rate prin POS virtual

Garanti Bank:
In agentii: 12 rate rate prin POS fizic
Online: 12 rate rate prin POS virtual

Parteneriatele bancilor cuprind mai multe agentii de turism, dar trebuie subliniat ca ofertele si promotiile tentante nu sunt mereu gratis.

In primul rand, trebuie sa fii posesorul unui card de acest gen, ceea ce implica existenta unor costuri anuale de administrare.

In al doilea rand, nu trebuie uitat faptul ca utilizarea cardului doar în perioada promotiei are costuri zero, apoi, ca orice produs bancar, acest cardul devine purtator de dobanda.

Asadar, ramana intrebarea: este avantajos sau nu sa mergem in vacante facute "ïn rate"?