Mall-ul ParkLake din Titan se deschide in data de 1 septembrie 2016. Lista magazine si restaurante.

S-a anuntat data cand va fi deschis mall-ul din Titan. Cei de la Sonae Sierra si Caelum Development au anuntat data de deschidere a centrului comercial ParkLake, 1 septembrie 2016.

Acum ca am aflat data cand se va deschide noul mall din Titan, sa vedem care sunt magazinele care isi vor asteapta clientii in cel mai nou centru comercial din centrul Bucurestiului. O "harta" a brandu-urilor din mall-ul ParkLake.

Mall-ul ParkLake, un proiect joint-venture al Sonae Sierra si Caelum Development, dezvoltat in Sectorul 3 al Bucurestiului, a semnat pana in acest moment contracte de închiriere cu Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home si Oysho, toate acestea apartinând grupului spaniol Inditex, precum si cu H&M, Koton, Maxitoys si Maxbet.

Aceste brand-uri foarte cunoscute si apreciate de romani se vor alatura hypermarket-ului Carrefour si vor completa oferta variata de cumparaturi si divertisment a centrului comercial.

deschidere mall ParkLake mall-ul din titan

Mall-ul ParkLake din Titan va avea peste 200 de unitati, printre care 23 de restaurante si un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafata totala închiriabila de 70.000 mp. ParkLake va gazdui un cinematograf multiplex cu 14 sali, operat de Cinema City.

Este confirmat noua oferta de decoratiuni interioare, electrocasnice si aparatura cu alti chiriasi ca Bonsai, Altex and Arsis, completata de magazine de jucarii si librarii ca MaxiToys, Smyk, Mothercare, Lego si Carturesti.

Mall-ul ParkLake va oferi de asemenea o gama larga de echipamente sportive gazduind branduri precum Hervis, Intersport, Nike, Adidas si Sketchers.

Si partea de restaurante si cafenele este impresionanta. Aceasta include nume mari din domeniu precum KFC, Pizza Hut, Paul, Wu Xing, Brioche Dorée, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, La Cerdac, Chopstix, SaladBox, printre altele.

Mall ParkLake din Titan dispune de un design unic,  prietenos cu mediul, si va oferi o combinatie distinctiva de activitati de relaxare si sport în stransa legatura cu Parcul Titan.

Compania portugheza Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari. Sonae Sierra administreaza si/sau inchiriaza 82 de centre comerciale si o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane metri patrati. In Romania, compania mai detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea. 
MAI POTI CITI