IMPRESII PARADIS LAND primul parc de aventura de pe litoral. catarari, trasee, tiroliana si spectacole pentru mari si mici


Cei care se pregatesc sa vina pe litoral trebuie sa afle de locul unde copiii se simt ca in paradis. Dar si adultii vor avea parte de surprize. Am spus paradis?

Vorbim de PARADIS LAND primul parc de aventura de pe litoral. Tineti minte adresa: PARADIS LAND - Aleea PLOPILOR, NEPTUN, MANGALIA. Telefon 0756 166 611

Atunci cand vii la mare te astepti sa gasesti locuri de joaca si activitati pentru copiii tai. problema a fost rezolvata de doi constanteni cu o vasta experienta peste 20 de ani.

Acestia au adunat o echipa tanara  care va vor face sa va simtiti ca intr-o aventura la care ati tanjit multa vreme.

pareri parc aventuri paradis land neptun

PARADIS LAND intruneste exact cele doua concepte MARE & AVENTURA.

Si cum sa pierzi intalnirea cu temutul capitan BARBAROSSA si echipa sa de pirati?

De cum vor pasi pe aleile parcului copiilor si adultilor li se vor explica regulile de care trebuie sa tina cont.

Angajatii se vor asigura ca aceste reguli vor fi respectate dar mai cu seama intelese asta pentru a preintampina orice neajuns.

Sunt asteptati familiile cu copii, elevii , studentii  oamenii de afaceri doar este un parc de aventura pentru toate varstele.

Proprietarii  au tinut  ca acest parc de aventura sa puna accent si pe educatie si rolul naturii in viata noastra.

Exista 14 trasee cu grad de dificultate in functie de varsta si  nivelul ales. Din ce sunt compuse aceste trasee?

Exista ateliere pe platforme si  apoi tot ce iti doresti de la scari, punti, grinzi, garduri, leagane, butoaie, tiroliene.

Dar si inele, plase, chingi si desigur zone pentru skayeboard si surf. Atractia la PARADIS LAND o reprezinta saritura de la 10 m inatime. Pe drept cuvant este CRAZY JUMP saritira nebuneasca.

preturi intrare parc paradis land neptun

Cum este sa atarni in aer? O senzatie de plutire si libertatea de care se bucura cei care vin in PARADIS LAND.

Credeti ca petrecerea copilului dumneavoastra ar iesi mai reusita ca una intr-un parc de aventura?

Parintii care vin la mare si doresc sa le ofere micutilor o aniversare de neuitat li se ofera aceasta posibilitate.

Pentru trei ore in aer liber copii se bucura de petrecerea timpului in natura. Nu mai aveti grija spatiului. Tortul si  mancarea cu siguranta vor avea alt gust.

Daca dorit sa i oferiti copilului aceasta surpriza e nevoie sa faceti o programare in prealabil. Nu va faceti griji pentru mancare si dulciuri.

In interiorul parcului exista un restaurant cu autoservire. Desigur adultii pot petrece cateva ore in compania unei bauturi sau a unei cafele. Iar copiii se pot juca in liniste.

Cei care iubesc mersul cu biciclete au la PARADIS LAND trasee de 6 kilometri prin padure. Se afla in pregatire si un  joc de PAINTBALL.

Cel mai bun lucru este faptul ca PARADIS LAND este deschis tot timpul anului. Vara turistii sunt asteptati  in fiecare zi de luni pana duminica de la 10 la ora 22.

In timpul sezonului rece PARADIS LAND este deschis doar in weekend.

Pentru ca totul sa fie  in nota  acordata de paradis care pune accent educatiei se organizeaza tot felul de evenimente pentru mari si mici.

De la SAPTAMANA ALTFEL pana la  teambuilding-uri cu multinationale cum ar fi cei de la DECATHLON, VODAFONE, HUAWEI sau ENERGY POWER.

O surpriza placuta. TIRUL CU ARCUL si AIR SOFT. Exista si AIR SOFT cu pistol.

Cei care insotesc copiii minim trei persoane nu platesc  pretul de intrare. 20 de lei va costa sa targeti cu arcul veti folosi 10 sageti. La air soft un adult va palti 20 de lei si va folosi un incarcator.

La CRAZY JUMP pretul este de 20 de lei pentru doaua sarituri. Tariful la petreceri incepe de la 30 de lei pentru un copil si 50 de lei pentru un adult.

Traseul cu tiroliana la  o inaltime de 1,50 m un traseu costa 10 lei turul. la peretele de catarare pentru jumatate de ora platiti 15 lei.

Impresii Parc Paradis Land Neptun

Pretul la intrarea in parcul de aventuri PARADIS LAND din Neptun.
  • COPII pana in 13 ani- 35 de lei
  • COPII intre 14-17 ani- 40 de lei
  • ADULTI-50de lei
Copiii care sunt prea mici pentru a practica sporturi pot petrece timpul in spatii de joaca special amenajate. Copiii si adulti au in sfarsit  la dispozitie un PARADIS LAND.

Aici aventura este la ea acasa. Va testati abilitatile faceti sport si va bucurati de aerul curat. Fara praf  si griji pentru siguranta.

Tot ce aveti de facut este sa veniti sa va convingeti de puterea magica a locului. PARADIS LAND primul parc de avntura de pe litoral.

Locul unde faceti  catarari, mergeti cu bicicleta, cu tiroliana si va petreceti timpul intr0un mod original.

Vremurile s-au schimbat. Vacanta la bunici a ramas pe locul al doilea. Copiii vor altceva. Vor AVENTURA si MARE.


Comentarii