Biografia DRAGOS BUCURENCI prezentator SUPRAVIETUITORUL la PRO TV din toamna 2016

Cel mai  mare secret a fost dezvaluit. Daca lumea se intreba cine va prezenta cel mai asteptat show al toamnei s-a aflat. Dintr-o gafa sau nu a fost dat  la iveala secretul.

Editia romaneasca a show-ului de succes SURVIVOR / SUPRAVIETUITORUL va incepe in toamna la PRO TV. Prezentatorul este nimeni altul decat DRAGOS  BUCURENCI.

Cine este DRAGOS BUCURENCI? Un CV stufos, o viata plina, faima si adevarat model pentru tineri, un wiki de succes.

S-a nascut la BUCURESTI la  30 august 1981. Are o sora pe nume SIMINA. Daca ar fi sa rezumam activitatea profesionala a domnului BUCURENCI am putea spune asa.

A lucrat pentru mediul privat dar si pentru guvern, pentru organizatii neguvernamentale. A fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale CORINA CRETU.
Biografie DRAGOS BUCURENCI SUPRAVIETUITORUL

Activist infocat, jurnalism , emisiuni la televiziunile imporante. Consultant de comunicare, trainer detinator al propriei firme de consultanta & comunicare.

A castigat premiul de CEL MAI BUN TRAINER al ANULUI la GALA BUSINESS EDU pentru cursul pentru care a obtinut licenta modulul PROCESS COMMUNICATION.

A lucrat si pentru organizatii non profit :" SALVATI COPII". "BRITISH COUNCIL", "SALVATI DELTA" si "MAI MULT VERDE", Are amintiri placute legate de copilarie dar si unele  pe care cu greu le poate strerge din memorie.

DRAGOS a povestit intr-un interviu de bunica materna  care obisnuia sa le aplice corectii corporale lui si SIMINEI ori de cate ori considera ca este necesar.

Tatal sau a fost lector la FACULTATEA DE CHIMIE a UNIVERSITATII BUCURESTI iar mama a lucrat ca cercetator biochimist la INSTITUTUL CANTACUZINO.

DRAGOS a apucat vremurile comuniste nu mult, dar asa a devenit soim al patriei si copilul  care visa la misterul anului 2000. Este mandru ca a muncit pentru lucruri care l-au invatat ce este responsabilitatea.

La 17 ani incepea sa faca munca de  voluntariat al organizatiei SALVATI COPII. Tot la 17 ani incepe sa scrie la "DILEMA VECHE".

Adolescenta diferita, visare si implicare, dorinta de cunoastere si  perfectionare. La 10 ani se imbata prima oara la cules de vie. O experienta care l-a facut sa stea departe de alcool pana in adolescenta.

A recunoscut ca a gustat si substante interzise. A intrat la FACULTATEA DE FILOSOFIE SI STIINTE POLITICE pentru a renunta dupa primul an cand s-a angajat.

Reia facultatea la 25 de ani si da licenta la ISTORIA SI TEORIA ARTEI la indemnul  doamnei IRINA NICOLAU fondatoarea alaturi de HORIA BERNEA a MUZEULUI TARANULUI ROMAN.

Are un MBA la STANFORD recunoscuta a fi cea  mai buna scoala de business. A lucrat la ACADEMIA CATAVENCU la biroul de mediu.

A scris editoriale la EVENIMENTUL ZILEI si apoi a inceput sa scrie editoriale pentru reviste in perioada 2008-2011 a fost editor al revistei ELLE. A colaborat si cu revista ESQUIRE ba chiar apare pe coperta revistei.

Din 2010 avea sa incepa colaborarea cu revista THE ONE care continua si in prezent. In 2008 a prezentat alaturi de MIHAELA RADULESCU GALA VERDE la TVR.

Prima emisiune realizata la PRO TV se numea LECTIA DE PRIM AJUTOR. La PRIMA TV a prezentat si realizat emisiunea  VOLUNTAR DE PROFESIE. A trecut si pe la TVR si TVR CULTURAL.

Emisiuni: BUNA CA VIATA la TVR 1, ROMANIA VERDE la REALITATEA TV. LINIA VERDE la TVR 1, CULTURA LIBRE, PUNCTE PE ARTA LUMII la TVR 1 si DEPENDENTA CULTURALA la TVR CULTURAL.

In cadrul unui documentar realizat pentru "MARI ROMANI" l-a sustinut pe MIRCEA ELIADE tot la TVR1.

Este pasionat de psihologia comunicarii si de analiza tranzactionala. Ce nu stiati depre DRAGOS BUCURENCI?

A cochetat cu actoria. L-a jucat pe RICA VENTURIANO in spectacolul pentru amatori "PAS DE DEUX" si "PERECHI IN PRAGUL UNEI CRIZE DE NERVI" in coordonarea OANEI PELLEA la TEATRUL METROPOLIS.

La 23 de ani a publicat o carte autobiografica numita REALK care a fost cea mai bine vanduta carte la editura POLIROM. In perioada 1999-2002 face munca de editare carte impreuna cu IRINA NICOLAU.

Dintre cartile la editarea carora a lucrat amintim : SURASUL LUI HARRY, HAIDA BRE, ARCA LUI NOE.

In semn de respect si omagiu pentru doamna IRINA NICOLAU   lucrarea de licenta a fost legata de MUZEUL TARANULUI ROMAN.

DRAGOS BUCURENCI spune ca se diferentiaza de alti barbati prin faptul ca nu obisnuieste sa bea bere nu este misogin si nu se uita la meciuri de fotbal.

Are un tatuaj ce o reprezinta pe PASAREA PHOENIX. DRAGOS crede ca are usurinta de a se reinventa oricand. Despre iubire a vorbit in editoriale.

In viata reala  cea mai cunoscuta si mediatizata poveste de iubire a fost cu frumoasa stirista AMALIA ENACHE.
WIKI DRAGOS BUCURENCI prezentator SUPRAVIETUITORUL

Apoi dupa despartire prin 2010 DRAGOS BUCURENCI avea sa socheze lumea  recunoscand ca este bisexual. A spus ca se simte atras atat de femei cat si de barbati.

In 2010 spunea " Nu SIMT CA MA DEFINESTE MAI MULT DECAT O FAC IQ-UL, EMOTIILE COMPORTAMENTUL, LUCRURILE PE CARE LE PORT, VOCABULARUL SAU OPTIUNILE POLITICE ASA CA NU INTELEG SA IMI CONSTRUIESC IDENTITATEA IN JURUL ACESTUI ASPECT."

Si ceea ce este ma important depre DRAGOS BUCURENCI ne-a spune chiar el. " E BINE CA LUMEA SA MA APRECIEZE  PENTRU CEEA CE SUNT SI  Nu PENTRU CEEA CE ISI INCHIPUIE CA SUNT."

Este un OM atent la imaginea sa. Asa se face ca se duce la la salon sa se tunda dar si sa isi faca manichiura. Foloseste creme  hidratnte si sapunuri bio.

Hainele sale sunt  atent alese  este unul dintre cei mai elganti barbati. Ii place tara in care a crescut.

Ce nu ii place? Faptul ca nu suntem capabili sa ne bucuram de succesul altora  ceea ce va face dificila o constructie colectiva.

DRAGOS BUCURENCI  a calatorit mult  si  se bucura de recunoastere pe plan profesional.

Alaturi de alti doi prieteni asociati si-a facut propria firma KHASTALIA de consultanta, training si comunicare. Daca va amintiti a participat si pentru cauze nobile la DANSEZ PENTRU TINE.

DRAGOS BUCURENCI  om cu  bucurie de viata. Talentat, ambitios, dezinvolt. El este PREZENTATORUL show-ului  SUPRAVIETUITORUL.

Scrie, comunica, danseaza,om dedicat cuzelor nobile. JURNALIST FREELANCER, COMUNICATOR si TRAINER. PREMIANT!

Cu atatea calitati si experienta de viata cine putea  sa prezinte un show de calibru ca SUPRAVIETUITORUL?

Din toamna DRAGOS BUCURENCI ne asteapta sa vedem ce inseamna un adevarat SUPRAVIETUITOR.