Biografia BERK ATAN aka SAVAS din GUNES, BEST MODEL OF THE WORLD prieten cu CAGATAY ULUSOY

WIKI BERK ATAN un actor al generatiei tinere. Va interpreta personajul SAVAS MERTOGLU adica nepotul lui HALUK MERTOGLU in telenovela GUNESIN KIZLARI aka GUNES.

Are fane in toata lumea  si cred ca romancele se vor indragosti de acest barbat chipes. Are inaltimea de 1,90 m, cantareste 88 de kilograme si are in palmares premii care ii dovedesc recunoasterea in materie de frumusete.

In 2010 si 2011 a fost declarat MOST PROMISING TOP MODEL in TURCIA. In 2012 castiga doua premii mari pentru  un aspirant in modelling.

Este declarat BEST MODEL of TURKEY si totodata BEST MODEL OF THE WORLD.

Aceste premii i-au deschis calea spre afirmare in actorie si in 2013 primeste primul rol in telenovele. A urmat aceeasi reteta de intrare in showbiz ca a prietenului sau.
Biografie BERK ATAN aka SAVAS din GUNES

Stiti cine este prietenul lui BERK ATAN? Cel care ne-a vrajit definitiv chiar el  neuitatul YAMAN adica actorul CAGATAY ULUSOY.

Calitatile fizice de exceptie  ale  chipesului BERK i-au adus aparitii in reviste faimoase de la IN STYLE la BEST STYLE.

In 2016 a primit un alt premiu BEST ACTOR decernat deTURKISH MEDICAL STUDENTS ASSOCIATION.

Cui trebuie sa ii multumeasca BERK pentru calitatile fizice? Mamei sale  de origine bosniaca.

BERK ATAN a inceput mai multe facultati. A facut o perioda cursurile FACULTATII FINE ARTS din  BEY KENT apoi a continuat  cursurile in cadrul  departamentului ACTORIE.

BERK ATAN a fost jucator de fotbal de la 11 ani si la 17 ani era golgheterul echipei sale. Pasionat de sporturi de la masini, motociclete, fotbal.

Este un superter pasionat al echipei BEKISTAS ISTANBUL. S-a nascut la IZMIR la 26 septembrie 1991 si s-a stabilit la ISTANBUL.

Cariera in modelling i-a dat posibilitatea sa calatoreasca in toata lumea. Figureaza in toate topurile celor mai frumosi actori din TURCIA.

Un asemenea barbat  este inconjurat de femei frumoase.
BERK a fost timp de o luna prietenul domnisoarei BUSE TERIM in 2012.

Acum traieste o poveste de iubire cu frumoasa SIMGE BIRBEN.
SIMGE si BERK ATAN sunt peste tot impreuna iar paprazzi adora sa ii fotografieze.

In 2015 la K MEDIA AWARDS, BERK ATAN primeste premiul BEST BREAKTHROUGH ACTOR OF THE YEAR.
Asta inseamna ca debutul in actorie a fost de bun augur si isi poate continua cariera inceputa doar de cativa ani.
Wiki BERK ATAN aka SAVAS din GUNES

BERK ATAN a  trecut si pe ANADOLU UNIVERSITY OPEN EDUCATION-FACULTY departamentul PUBLIC RELATIONS. A avut chiar si o bursa ERASMUS.

In 2013 BERK ATAN primea primul rol in telenovela EVERYTHING IS OKEY. Urmeaza alt rol cel al lui PAMIR in telenovela ALTINDOGLI.

Si in 2015  i se ofera rolul SAVAS MERTOGLU in telenovela GUNESIN KIZLARI aka GUNES aka DAUGHTERS OF THE SUN.

In telenovela SAVAS se va indragosti de  NAZLI aka BURKU OZBERK. Numarul fanilor actorului BERK ATAN este in crestere.

Si pentru ca telenovela pe care o vor vedea si romanii in curand s-a dovedit de un real succes suntem siguri ca  BERK ATAN va deveni cunoscut si in afara tarii.

BERK ATAN este  pe val. Primeste oferte  de a aparea in reviste iar producatorii de telenovele stiu ca prezenta sa  aduce succes.

Viata are multe de oferit acestui tanar actor si model. Publicul asteapta sa il vada in continuare si in alte telenovele.

In rest BERK ATAN isi imparte timpul intre job si vacantele cu prietenii. BERK ATAN  promite sa devina faimos.

Despre biografia celuilalt actor din Gunes, Tolga Saritas puteti citi aici.