Bilete de avion Ryanair: 5 euro de la Bucuresti la Milano Malpensa

Oferte de toamna la biletele de avion ieftine de la RYANAIR. Compania de zboruri low cost Ryanair, tinteste pozitia de lider pe piata din Romania astfel incat a redus preturile la biletele de avion de pe Aeroportul din Timisoara.

Astfel un bilet de avion dus-intors pe ruta Bucuresti-Milano Malpensa în perioada 29 august - 2 septembrie 2016 costa 15 euro/persoana, iar pentru luna septembrie veti gasi preturi de 20 de euro tot pentru un zbor dus-întors.

5 euro este pretul unui drum cu avioanele Ryanair de la Bucuresti la Milano Malpensa cu Ryanair.

Ryanair ofera deasemenea o 40% reducere pentru toate rutele de zbor din Timisoara catre si din Germania pentru calatorii în septembrie.

Aceasta oferta promotionala se aplica pentru locurile rezervate pe trei rute din Timisoara catre si din Berlin, Dusseldorf si Frankfurt si este valabila pana duminica, 24 Iulie, la miezul noptii.

Bilete de avion Ryanair ieftine de la 5 euro

Iata ce variante de zbor ieftine vei putea gasi.

12 euro este pretul biletului de avion dus-intors pe rutele spre Germania de la Timisoara.

In plus, incepand cu data de 1 septembie 2016, compania Ryanair va lansa zborurile interne pe ruta Bucuresti-Timisoara.

In acest moment pe site-ul companiei inca se mai gasesc bilete la preturi accesibile, sub 20 de euro pentru un drum dus-intors.

Pentru cei care vor sa faca un cadou familiei sau prietenilor, Voucherele cadou Rayanair sunt optiune demna de luat in seama.

Voucherele cadou Rayanair sunt valabile timp de 12 luni (365 de zile) de la data emiterii si pot fi utilizate pe pagina de internet www.ryanair.com

Voucherele de cadouri sunt disponibile în urmatoarele monede si valori: 25 £/€ si 50 £/€ sau echivalentul în moneda locala.

Suma maxima ce poate fi cheltuita per tranzactie este de 200 £/€ sau echivalentul în moneda locala.

Voucherele cadou Rayanair pot fi utilizate pentru a plati zboruri, asigurari de calatorie si taxele, comisioanele si costurile asociate (nu pentru închirieri de autovehicule sau rezervari la hotel).