ASTANA Capitala Masonilor si a Noii Ordini Mondiale sau o bijuterie arhitecturala a secolului 21.

Ce este ASTANA? Ei bine, Astana este cea mai noua capitala a unui stat. Presedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaiev a hotarat in anul 1997 schimbarea capitalei de la Almaty la Astana. Astana este vazut de unii ca fiind "Capitala Mondiala a Ocultistilor"!

Kazahstan este cel mai mare stat fara iesire la mare si al 9-lea stat din lume dupa marimea suprafetei ocupate; teritoriul sau de 2.727.300 km² este mai mare ca Europa de Vest.

Kazahstan, o tara in care traiesc si multi romani! Aici traieste o comunitate de circa 25.000 de romani majoritatea adusi in vremea comunismului, in timpul deportarilor din Bucovina de Nord si Basarabia. pentru industrializarea statului kazah.

Astana, noua capitala a Kazahstanului, va gazdui expozitia mondiala Expo 2017. Tema expozitiei este „Energia Viitorului“.

Insa de ASTANA se leaga si multe teorii ale conspiratiei. Majoritatea acestora au ca punct central Iluminati si cultul soarelui, a carui simboluri se gasesc la tot pasul in Astana.

pareri despre astana capitala mondiala a masonilor

Dupa cum spuneam, presedintele Nazarbayev s-a ocupat personal de noua infatisare a orasului Astana, iar principalii arhitecti la care a apelat au fost Kisho Kurokawa si Norman Foster.

Astana este un oras plin de cladiri "ciudate" dupa unii. De la o cladire in forma de piramida, la simbolul Astanei, Bayterek si pasarea legendara.

Piramida pacii, numita si Palatul Pacii si Reconcilierii a fost proiectata de Sir Norman Foster si inaugurata in septembrie 2006.  Cladirea este dedicata “renuntarii la violenta” si “aducerii împreuna a tuturor religiilor lumii”, si gazduieste la parterul sau o moderna sala de spectacole cu 1500 de locuri.

Insa adeptii teoriilor conspiratiei vad clar in aceasta piramida din Astana un simbol masonic evident, o cladire oculta in care se intalnesc stapanii din umbra a Noii Ordini Mondiale.

Simbolul Astanei este Bayterek, un turn care simbolizeaza copacul în care legendara pasare Samruk si-a depus oul. Bayterek înseamna „copacul vietii“ si are o înaltime de 97 de metri, simbolizând anul 1997, cand a fost decisa mutarea capitalei în acest oras.

Copacul vietii simbolizeaza dezvoltarea viguroasa a Kazahstanului, iar sus, în sfera care duce cu gândul la oul mitologic, se regaseste o amprenta a presedintelui Nazarbaiev.

Insa, conspirationistii vad in Bayterek un copac al vietii care semnifica canalul prin care spiritele parasesc lumea materiala si se alatura lumii divine. Concept magic despre zic ei ca este caracteristic majoritatii societatilor ezoterice.

Foarte tare, trebuie sa recunoastem!

Kazahstanul are acum aproximativ 17 milioane de oameni pe o suprafata cât doua treimi din Europa.

Majoritatea locuitorilor sunt musulmani (70%), dar exista un curcubeu de religii, de la crestinismul ortodox al celor de origine rusa (26%) pana la budismul practicat în comunitatile de chinezi si coreeni prezente pe teritoriul tarii. Exista inclusiv evrei.

Pe 1 mai e Ziua Popoarelor din Kazahstan. La aceasta data toate popoarele sarbatoresc identitatea, cultura lor.

piramida din astana simboluri masonice in kazahstan

Astana, capitala Kazahstanului pare un Dubai construit in stepa si tot ce mai lipseste este forfota generata de turisti.

Cine face acum o vizita în Kazahstan o sa fie mirat sa vada în noua capitala a tarii, Astana, zgarie-nori, autostrazi suspendate, malluri etc. Insa in acest moment, turistii sunt foarte putini, doar corporatistii si expatii se incumeta sa ajunga pe aici.

Ce-i drept, nici clima nu te indemana la turism, temperaturile fiind destul de scazute.

In Kazahstan temperaturile medii anuale variaza între -19 °C si -3 °C in ianuarie, respectiv +19 °C si +30 °C în iulie.

Asadar, ce este ASTANA pentru voi: un oras modern, un exemplu de arhitectura indrazneata, de bun gust si fara opulenta, sau este viitorul centru mondial al Noii Ordini Mondiale plin de simboluri oculte?


Comentarii