Stiri Wizz Air. Noutati asteptate: zboruri ieftine Cluj-Napoca - Malaga si Suceava - Milano.

Wizz Air Romania vine in aceasta vara cu doua noutati mult asteptate. Din luna august clientii Wizz Air Romania vor beneficia de noua rute, una spre Italia si alta spre Malaga.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si cel mai mare transportator aerian din România dupa numarul de locuri, va opera pe noua ruta Suceava - Milano (Bergamo) avand programate doua zboruri saptamanale in zilele de miercuri si duminica, incepand cu data de 3 august 2016.

De asemenea compania Wizz Air lanseaza o noua ruta din Cluj-Napoca catre Malaga, începând din 2 august 2016.

Ruta Cluj-Napoca Malaga, Spania va fi operata de doua ori pe saptamana, în zilele de marti si sâmbata, cu un  pret pornind de la 129 lei, valabil pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

wizz air romania noutati zboruri spre milano si malaga

Wizz Air Romania are în prezent la baza sa din Cluj 200 de piloti si membri ai echipajului de cabina, precum si patru aeronave, cea de-a cincea urmând sa se alature flotei în luna iulie a acestui an.

Prin operatiunile sale din Cluj, aceasta companie de zboruri low-cost transporta pe an un milion de pasageri, sustinand peste 750 de locuri de munca in toate locatii isi desfasoara operatiunile.

Lansand aceasta ruta de zbor, Wizz Air ofera acum din Cluj-Napoca 29 de rute spre 13 tari, inclusiv sapte noi destinatii adaugate de la începutul acestui an spre Munchen Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum si ruta interna spre Bucuresti.

Wizz Air este cea mai mare companie de zboruri low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 68 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera peste 420 de rute de la 25 de baze, asigurând conexiunea între 124 de destinatii din 39 de tari, compania fiind aleasa de 20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

Wizz Air a fost aleasa recent 'Value Airline of the Year 2016' de editorii revistei Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.


Comentariile sunt inchise