Treceți la conținutul principal

Senatorul american: NU suntem Romania. ROMANIA o tara cu CONSTITUTIA incalcata si o presa slaba.

Senatorul republicanul John McCain confirma ca in Romania lucrurile stau foarte prost la nivel de respectare a Constitutiei.

"Avem Congresul. Avem Curtea Suprema de Justitie. Nu suntem Romania", a declarat senatorul republicanul John McCain. Spuse care vin in contextul in care Donald Trump ar putea ajunge prin VOT democratic Presedintele SUA!

"Institutiile noastre, inclusiv presa, sunt inca suficient de puternice pentru evitarea" actelor neconstitutionale, a subliniat senatorul republican. si nu este tot. Acelasi senator republican spune ca: "... Institutiile noastre, inclusiv presa, sunt inca suficient de puternice pentru evitarea actelor neconstitutionale...".

"Probabil ca domnul senator John McCain a comis o eroare invocand Romania intr-o formulare nefericita care contrazice esenta unei declaratii oficiale..." a tinut mortis sa declare ambasadorul roman in SUA, George Maior.
senator american spune ca in romania constitutiea este incalcata

Dar sa facem o analiza pe text. Asadar daca SUA are Curtea Suprema de Justitie, Romania inseamna ca are  o Inalta Curte de Casatie si Justitie care nu functioneaza corect.

Apoi, Congresul SUA, el exista, el este puternic iar in Romania Parlamentul nu are nicio putere fiind amenintat, terorizat de spectrul anchetelor facute la comanda etc.

Si nu in ultima faza, presa... Presa care in Romania doar pe alocuri isi mai mentine menirea de a 4-a putere in stat. O presa plina de cancanuri superficiale si care isi serveste stapanii din umbra sau vizibili.

Este logic ca George Maior (fost sef la SRI) sa incerce sa dreaga busuiocul.

Insa cuvintele spuse de un important senator american, nu pot fi calificate ca ERONATE de un umil executant de pe plaiurile mioritice.

Sa fie senatorul John McCain un om confuz, care nu stie ce spune, sau... sa fie un politician bine informat, care stie mult mai multe din ceea ce nu se recunoaste oficial in Romania?

Aceste "cuvinte care ne doare" dar care sunt pline de adevar sa fie doar preambulul unor dezvaluri si mai terifiante care urmeaza sa apara in presa internationala?

Black Cube vegheaza... povestea este inca la inceput!