Pareri INOCELL pentru protectia si regenerarea activitatii ficatului si normalizarea nivelurilor de colesterol

Sa ne facem o parare despre INOCELL pentru protectia ficatului si sanatatea celulelor. Inocell este o substanta unica descoperita si brevetata in urma muncii stiintifice a doctorului Shamsuddin.

Pentru a ne face o parere despre Inocell trebui mai intai sa intelege ce reprezinta Inozitolul (vitamina B7).

Precursor al fosfogliceridelor INOZITOLUL (fosfatidil-inozitol) faciliteaza comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului si asigura transportul grasimilor, a ionilor de potasiu si  sodiu  prin membrane in tot organismul. Inozitol este implicat în siteza lipidelor.

Inozitoul are un rol in mentinerea structurii membranei celulare, in depolarizarea membranei celulare si in declansarea potentialului de actiune. Deasemenea inozitolul este foarte important in hranirea membranelor cerebrale.

Revenind la INOCELL trebuie sa stiti ca doctorul Shamsuddin a recurs la combinarea Inozitolului cu IP6 (intr-o proportie bine stabilita), deoarece prin aceasta combinare poate rezulta IP3 (Inozitol trifosfat), care este regulatorul-cheie al cresterii si reproducerii celulare.

Dr. Shamsuddin ( profesor de patologie in cadrul University of Maryland School of Medicine din Baltimore, Statele Unite ale Americii) a descoperit si studiaza de mai bine de 25 de ani eficienta in consolidarea sistemului imunitar si actiunile anti-cancer ale Inositol & Cal Mag IP 6, pentru care a primit numeroase patente in SUA si Europa.

InoCell™ este extrasa 100% din tarate de cereale si, imbogatita cu vitamina C si seleniu organic.

Asadar sa vedem cine poate si trebuie sa utilizeze Inocell. In primul rand acest produs este indicat atat femeilor cat si barbatilor de peste 35 de ani care se afla in tratamente medicamentoase solicitante (chimioterapie, radioterapie, antibiotice, antiinflamatoare etc.), pentru protectia ficatului.

Inocell este deasemenea indicat femeilor si barbatilor de peste 35 de ani care se confrunta cu stresul oxidativ la nivel celular, si nu in ultimul rand tutror categoriile de varsta (de peste 6 ani) care se confrunta cu probleme sau disconfort la nivelul ficatului.

Daca ar fi sa rezumam punctual si pe scurt indicatiile principale ale comprimatelor de Inocell aceste ar fi urmatoarele:
  • protectia si regenerarea activitatii ficatului;
  • sanatatea celulelor;
  • normalizarea cresterii si diviziunii celulare;
  • activarea celulelor NK (natural killer) si a altor mecanisme de aparare ale organismului;
  • curatarea depunerilor de pe vasele sanguine;
  • normalizarea presiunii sanguine;
  • normalizarea nivelurilor de colesterol si de trigliceride din sange;
  • eliminarea metalelor grele din organism (prin chelatare): plumb, fier, mercur, cadmiu, uraniu;
  • marirea capacitatii de autoaparare a organismului
Mod de utilizare Inocell capsule:

Adulti: cate 1-2 capsule de 1-2 ori pe zi, in functie de starea de sanatate si de recomandarea medicului.

Copii de peste 6 ani: maxim 2 capsule pe zi.

Capsulele de Inocell se administreaza intotdeauna pe stomacul gol, cu cel putin 30 de minute inainte de masa.

Si desigur, pretul. O cutie de Inocell cu 60 de capsule costa doar 55 de lei (pretul depinde desigur de farmacie).