Pareri cazare Royal Castle Design & Spa Hotel, Bulgaria. Cel mai LUXOS hotel boutique din Bulgaria.

Sa ne facem o parere despre o destinatie pentru o vacanta de lux din Bulgaria. Hotelul de 5 stele, Royal Castle din Elenite este un hotel nou construit, dat in folosinta in anul 2011.

Royal Castle Design & Spa Hotel impresioneaza prin arhitectura indrazneata, mobilierul original si abordarea nonconformista a unei unitati hoteliere.

Royal Castle Design & Spa Hotel este un hotel de lux - ce doreste sa atraga o clientela speciala si unde cu totii putem avea parte de o vacanta cu adevarat originala.

Hotelul boutique Royal Castle Design & Spa, unul din cele mai luxoase din Bulgaria, este situat la cateva minute de plaja, oferind o priveliste deosebita asupra marii si a golfului.

opinii hoteluri de lux bulgaria Royal Castle Design & Spa Hotel

Se afla in apropierea aqua park-ului din satul de vacanta Elenite.

Elenite este o statiune turistica situata în partea de sud a Marii Negre, la aproximativ 10 km distanta de Sunny Beach si la 5 km de Sveti Vlas, pe litoralul bulgaresc.

Elenite este o oaza linistita, cu o plaja frumoasa de nisip fin, mare calma, vegetatie bogata si infrastructura moderna.

Majoritatea hotelurilor din aceasta statiune din Bulgaria sunt amplasate pe malul marii si au oferte de tip all inclusive.

Ca si facilitati de cazare Royal Castle Design & Spa Hotel dispune de 137 camere si apartamente, 53 camere duble, 73 studiouri, 4 apartamente, 4 apartamente deluxe, 3 apartamente VIP.

imagini camere hotel Royal Castle Design & Spa Bulgaria

Toate camerele acestui hotel de 5 stele de pe litoralul bulgaresc sunt dotate cu balcon, telefon, TV prin satelit, frigider, baie cu cada si uscator de par, aer conditionat, internet Wi Fi, seif. Toate studiourile si apartamentele sunt dotate cu baie de aburi.

Apartamentele VIP Country si Safari sunt de tip boutique, cu mobilier tematic (country sau safari), living, 2 bai, breakfast bar, vinoteca, zona de relaxare cu semineu, zona SPA (sauna, camera cu aburi, jacuzzi), 2 TV LCD, TV 3D.

Apartamentul VIP Hollywood este de tip boutique, cu mobilier tematic si dispune de 2 dormitoare, living spatios, zona de relaxare, breakfast bar, vinoteca, 2 bai, SPA individual (sauna, camera cu aburi, jacuzzi), 2 TV LCD, TV 3D.

La Royal Castle Design & Spa Hotel veti gasi peste 10 restaurante, un cocktail club, un night club, un centru medical, o gradinita cu locuri de joaca.

pareri Royal Castle Design & Spa Hotel bulgaria

La aceste facilitati se adauga o piscina pentru copii, o piscina interioara si exterioara, Aqua Park-ul Atlantida, un club de surf, un teren de tennis si minigolf.

Pe amatorii de relaxare de lux gazdele de la hotelul Royal Castle din Elenite ii invita sa se bucure de clipe unice la Centrul SPA. Acest SPA de 5 stele este cu adevarat impresionat si constituie un punct de atractie pentru clientii hotelului. Aici veti avea parte de masaj indonezian, baie turceasca si sauna.

Asadar, daca va permiteti si va doriti o vacanta de LUX in Bulgaria, atunci hotelul Royal Castle Design & Spa din Elenite este o alegere de top pe care nu o veti regreta.