Pareri cazare Hotel SUNQUEST din Venus. Preturi decente pentru toate buzunarele.

Sa ne facem o parere despre o vacanta pe litoral la Hotel Sunquest din statiunea Venus, un hotel de 3 stele amplasat la doar 200 m de plaja, intr-o zona linistita.

Venus este o statiune noua (intrata in nomenclatorul statiunilor balneare in anul 1972), intima si eleganta, care se remarca prin varietatea de stiluri arhitectonice ale hotelurilor si vilelor, precum si prin confortul sporit al acestora.

O caracteristica deosebita a statiunii o constituie faptul ca majoritatea hotelurilor  construite la tarmul Golfului Aurora - poarta nume de fete: Anca, Brandusa, Corina etc.

Revenind la Complexul Turistic Sunquest, va spunem ca acesta este locatia turistica de pe litoralul romanesc unde sunteti intotdeauna bineveniti pentru a petrece o vacanta relaxanta.

pareri cazare hotel sunquest statiunea venus

Integrat intr-o proprietate privata de peste 10.000 m.p. si beneficiind de un cadru natural deosebit, complexul Sunquest a pastrat si a integrat in ansambul sau un colt din vechea padure Comorova ce acoperea odata intreaga zona de coasta a Marii Negre din partea de sud a litoralului romanesc.

Complexul turistic Sunquest din statiunea Venus este format din:
- Hotelul Sunquest
- un bar de zi aflat in receptia hotelului
- un restaurant spatios cu doua terase
- loc de joaca pentru copii amenajat in imediata vecinatate a terasei restaurantului
- doua piscine exterioare, una pentru copii si una pentru adulti - dotata cu jacuzzi, fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice

pareri piscina hotel 3 stele sunquest venus

Incepand cu sezonul 2014 hotelul Sunquest din Venus a suferit numeroase imbunatatiri. Astfel s-a inlocuit tamplaria din camere cu tamplarie termopan importata din Germania, de foarte buna calitate, cu un coeficient de izolare fonica si termica foarte bun.

S-a inlocuit tot mobilierul de terasa din balcoane (mese, scaune, uscator pentru haine).

Si nu in ultimul rand, pentru a aduce un plus de confort, s-a extins terasa acoperita a restaurantului, pentru ca oaspetii sa se bucure de placerea de a servi masa in aer liber chiar si in zilele in care vor sa se ascunda fie de arsita soarelui, fie de stropii racorosi ai ploilor scurte de vara.

Iata care sunt tarifele practicate in acest sezon la Hotelul de stele Sunquest din Venus

Preturi perioada 01.07-20.07.2016

 • Cazare cu mic dejun 109 + 25 lei
 • Cazare cu demipensiune 109 + 65 lei
 • Cazare cu pensiune completa 109 + 105 lei

impresii cazare camere hotel sunquest venus

Preturi perioada  21.07-20.08.2016

 • Cazare cu mic dejun 135 + 25 lei
 • Cazare cu demipensiune 135 + 65 lei
 • Cazare cu pensiune completa 135 + 105 lei

Preturi perioada  21.08-31.08.2016

 • Cazare cu mic dejun 109 + 25 lei
 • Cazare cu demipensiune 109 + 65 lei
 • Cazare  cu pensiune completa 109 + 105 lei

Preturi perioada  01.09-15.09.2016

 • Cazare cu mic dejun  60 + 25 lei
 • Cazare cu demipensiune 60 + 65 lei
 • Cazare cu pensiune completa 60 + 105 lei
In mare parerea noastra este ca hotelul Sunquest din Venus este o locatie perfecta pentru cei care isi doresc sa petreaca cateva zile de relaxare pe litoral intr-o locatie linistita si unde sa aiba parte atat de plaja si mare cat si de piscina pentru clipe de leneveala maxima in briza marii. Iar preturile sunt decente, adaptate perfect unui hotel de 3 stele renovat si modernizat recent.Comentariile sunt inchise