Opinii Hotel wellness Divinus 5 stele - Debrecen, Ungaria. Oferta Revelion 2017


Cateva pareri despre un hotel wellness de cinci stele din Ungaria. Hotel Divinus e situat în zona Egyetemvaros din Debrecen. 

Acest hotel wellness este aplasat la doar 0,5 km de centrul orasului, astfel turistii sunt perfect pozitionati pentru a se bucura de atractiile si activitatile acestuia.

Debrecen este un important centru cultural, artistic si stiintific. In ultimii ani orasul a fost supus unor transformari importante.

Centrul orasului Debrecen a fost transformat complet intr-o piata pietonala uriasa, iar in mijlocul acesteia a fost construita cea mai mare fantana din ceramica din Europa, cu un diametru de 20 de metri.

Revelion 2017 Hotel Divinus 5 stele Debrecen Ungaria

Ca si atractii turistice in orasul Debrecen trebuie sa fie vazute: biserica mica reformata cu turnurile ciuntite (piata Révész), biserica Veres (str. Kossuth), sinagoga (str. Pásti), biserica greco-catolica (piata Attila), Universitatea Lajos Kossuth (piata Egyetem) si catedrala Sfanta Anna (str. Szent Anna nr. 15).

La Hotelul wellness Divinus oaspetii au la dispozitie camere superioare, deluxe (care sunt potrivite pentru a primi oaspetii cu camera de zi separata si dormitor si camere executive.

Astfel, hotelul Divinus ofera urmatoarele tipuri de camera: 150 camere classice Superior, 19 Deluxe, care cu living room separat si dormitor ofera posibilitatea de a primi musafiri, 6 suite Executive, care au 2 dormitoare si un living room si 4 suite de Lux de 120 m2 care au o sala de conferinte potrivit pentru sedinte de afacere.

Piscina interioara Hotel wellness  Divinus Debrecen Ungaria

Hotelul Divinus este un hotel wellness de aceea pe partea serviciilor turistii au la dispozitie: piscina de 25 de m, bazin de relaxare, jacuzzi, bazin de copii, bazin de scufundare, infra sauna, cabina de aburi, camere de masaj, solariu si un foarte bine dotat bar wellness.

Osaspetii hotelului mai beneficiaza si de servicii pentru mentinerea frumusetii: salon de coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura.

Iata si care sunt serviciile de fitness, wellness si suplimentare de care veti avea parte in Hotel Divinus din Debrecen: sala de fitness de 110 mp dotata cu masini de cardio si de putere, cu antrenor personal, programe de mentinerea frumusetii si de slabire, trainig-uri de autocunoastere, bucatarie dietetica cu sfaturi de la profesionisti in domeniul nutritiei.


Iata si care este oferta de Revelion 2017 la Hotel Divinus, Debrecen

Oferta valabila pentru minim 4 zile 3 nopti:
  • Cazare in camera single superior: 545 lei  / pers / noapte + taxa locala
  • Cazare in camera dubla superior: 480 lei / pers / noapte + taxa locala
Pachetul de Revelion  2017 include in pret:
  • Revelion 2017 Ungaria, revelion cazare  - Cazare cu mic dejun si cina de tip bufet suedez
  • Revelion 2017 Ungaria, revelion cazare  - Cina festiva de revelion cu muzica live si program de divertisment
  • Revelion 2017 Ungaria, revelion cazare  -  Cupon de masaj si 5 minute gratuit la solariu


Comentarii