OMUL lui Iohannis a MURIT intr-un accident de masina! Ioan Dan Niculescu avea varsta de 38 de ani.

Tragic si ciudat ar zice unii. Ioan Dan Niculescu, fost coordonator al campaniei online a presedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2014, a murit joi seara intr-un accident rutier.

Accidentul in care a murit Ioan Dan Niculescu s-a produs pe DN2, la intrarea în localitatea Rosiori, comuna Vadu Moldovei.

La intrarea în satul Rosiori, Ioan Dan Niculescu in vârsta de 38 de ani se afla la volanul unui Volkswagen Golf, iar înainte de un viraj la stânga, pe fondul carosabilului umed, masina a derapat si a patruns pe contrasens, dupa care s-a izbit violent de un autovehicul cu platforma narca Iveco care circula regulamentar.

Scurta Biografie Ioan Dan Niculescu

Ioan Dan Niculescu a absolvit Facultatea de Drept la Iasi în 2002, dar nu a profesat ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer.

Ioan Dan Niculescu OMUL lui Iohannis a MURIT intr-un accident de masina

In  anul 2004 si-a deschis deschis propria agentie de creatie, Argo Media, iar în 2011 si-a încercat puterea de branding cu un produs propriu, Sosul Iute de Doamne Fereste, definindu-se de atunci si ”creatorul primului sos picant românesc si a altor delicatese si coloniale cu atitudine”.

Printre proiectele sale de la Argo se numara crearea manualului de brand si a sistemului de identitate vizuala a PNL, iar printre clientii enumerati pe site, alaturi de Cotnari SA, Irina Schrotter, Ramada sau Ford, se numara si presedintele Klaus Iohannis, pentru care a lucrat, alaturi de Radu Negulescu si Vlad Tausance, în crearea si implementarea strategiei de comunicare online.

Ioan Dan Niculescu a demonstrat ca mediul online nu este doar o sursa de informatie, ci are si un rol mobilizator: „Era frica mai departe sa nu fim noi dezamagiti de feedback-ul pe care l-am fi avut de la romani. Dar am ales sa le punem pe toate în paranteza si pur si simplu sa nu ne fie frica, este un mind set pe care odata ce îl adopti nu te mai poate opri nimic si noi aveam nevoie sa nu existe nimic care sa ne poata opri”.

Alaturi de Vlad Tausance, Ioan Dan Niculescu a coordonat cea mai de succes campanie politica online din Romania.
MAI POTI CITI