O parere despre LITORSAL Zdrovit, comprimate care hidrateaza la nevoie


Zdrovit a lansat pe piata LITORSAL. Produs despre care incercam sa ne facem o parere.

Opinia producatorului este ca LITORSAL comprimate efervescente este eficient si de ajutor  mai ales in perioadele caniculare si dupa efort fizic intens, atunci cand este recomandata hidratarea cu lichide, care au o compozitie optima de glucoza si electroliti.

Echilibrul electrolitic este foarte important pentru starea de sanatate a organismului uman.

In fluxul sanguin exista o multumime de substante chimice care regleaza cele mai importante functii ale organismului; aceste substante numindu-se electroliti.

Valorile scazute de electroliti in sange poate duce la: aritmii cardiace, confuzie, modificari ale tensiunii arteriale, diverse reactii la nivelul sistemului nervos sau osos.
litorsal forum pareri si opinii subiective

Revenind la LITORSAL comprimate efervescente, putem spune ca acestea ajuta la echilibrarea balantei electrolitice si asigura un aport de glucoza, cu rol in functionarea normala a inimii si creierului.

Asta deoarece dupa dizolvarea comprimatelor efervescente de Litorsal se obtine un lichid care contine glucoza, potasiu si sodiu.

Litorsal efervescent este indicat in perioadele caniculare deoarece hidrateaza organismul si potoleste eficient setea.

Litorsal s-a dovedit a fi o sursa de rehidratare avand o compozitie potrivita de glucoza si electroliti.

Litorsal ajuta la echilibrarea balantei electrolitice si asigura un aport de glucoza, cu rol in functionarea normala a inimii si creierului.

Litorsal comprimate efervescente este recomandat  si persoanelor care depun efort fizic intens pentru a preveni deshidratarea si pentru a reda organismului necesarul de saruri minerale si electroliti.

Ca si mod de administrare, Litorsal se poate lua de maxim 3 ori pe zi.

Asadar, parerea noastra despre Litorsal este ca acesta poate eficient in hidratarea optima a organismului atat in perioade de canicula cat si atunci cand sunteti nevoiti sa depuneti un efort intens.

Decat o bere rece, sau o cola la fel de rece mai bine dizolvati un comprimat de Litorsal si veti avea parte in mod natural de o potolire a setei in mod eficient.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii