MADALINA PUSCALAU si pilotul EMIL DOBROVOLSCHI de la TAROM poveste de dragoste incheiata cu nunta

Va amintiti de jurnalista care a  moderat confruntarea finala in campania electorala in 2014 dintre IOHANNIS si VICTOR PONTA?

Da, vorbim de MADALINA PUSCALAU bruneta care a intrat in "GURA PRESEI" si l-a suparat tare pe ROBERT TURCESCU pentru ca nu i-a dat dreptul la replica?

Dar despre ironiile brunetei la adresa lui DRAGOS PATRARIU? MADALINA PUSCALAU a fost tinta atacurilor  unora de la MIRCEA BADEA pana la ROBERT TURCESCU.

La scurt timp dupa  confruntarea  finala la prezidentiale MADALINA PUSCALAU si-a dat demisia de la postul B1 TV.

Le-a spus tuturor ca a petrecut momente frumoase dar e momentul sa aleaga altceva intrucat nu mai rezona cu ideile si modul de actiune ale sefilor  de la B1 TV.
nunta madalina puscalau si emil dobrovolschi tarom

Nu a devenit purtatoarea de cuvant a lui IOHANNIS dar a scris o carte numita "INFRUNTAREA FINALA - CULISELE CONFRUNTARII KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA".

Autoarea a lansat cartea la 6 mai 2015 in foaierul  TEATRULUI NATIONAL BUCURESTI.

Cartea spunea  MADALINA PUSCALAU reprezinta o analiza a campaniei electorale  si a strategiilor politice folosite de ambele echipe. Plus alte "picanteri" din politica damboviteana.

Disparitia de pe micile ecrane i-a dat ragaz jurnalistei sa isi faca putina ordine in viata sentimentala.

Doar prietenii apropiati stiu motivele pentru care MADALINA PUSCALAU  a divortat de sotul sau un consilier politic pe nume ALEX MAZILU.

MADALINA se indragostise de alt barbat care i-a adus fluturi in stomac si a facut-o sa scrie poezii de dragoste.

Cine este barbatul  care  a fermecat-o? SURPRIZA!

Domnul este considerat cel mai bun pilot de la TAROM cel care a condus o "|revolutie" a pilotilor care a dus la concedierea  directorului general.

Se numeste EMIL DOBROVOLSCHI si este originar din SIBIU motiv pentru care se cunoaste cu actual nostru presedinte.

EMIL DOBROVOLSCHI s-a aflat de multe ori la mansa aeronavei prezidentiale fiind apreciat de presedintele IOHANNIS.

Intr-o  deplasare  de serviciu jurnalista PUSCALAU a avut ocazia sa il cunoasca pe EMIL DOBROVOLSCHI.

Nu stim daca a fost dragoste la prima vedere dar cei doi au inceput sa iasa impreuna si au realizat ca intre ei este o chimie deosebita.

Au incercat sa fie discreti dar presa deja era la curent cu povestea lor. Daca despre MADALINA stim ca se despartise de primul sot ce stim despre EMIL DOBROVOLSCHI?

EMIL DOBROVOLSCHI este  instructor pe AIRBUS 320 si AIRBUS 310 la TAROM BUCURESTI.
A fost casatorit si are doi copii cu fosta nevasta.

Din toamna lui 2014 MADALINA si EMIL sunt impreuna si dupa aproape un an au decis sa isi ofcializeze relatia . In 2015 MADALINA si EMIL au semnat actele la starea civila desavarsindu-si iubirea.

Cu inima impacata MADALINA PUSCALAU s-a reintors la munca de data aceasta la TVR. Vestea ne-a fost anuntata  chiar de simpaticul DRAGOS PATRARIU .

Un dialog spumos intre MADALINA PUSCALAU si DRAGOS PATRARIU. La intrebarea daca s-a angajat pe pile la TVR, MADALINA i-a raspuns ironic ca  este experimentata in ale meseriei.

"PATRARULE cand lucram eu la TVR, tu sareai peste sinele de tramvai la BUCURESTI, bineinteles sa nu te curentezi".

DRAGOS PATRARIU nu a ramas fara replica si i-a spus MADALINEI ca el a fost ofertat de cei de la TVR si  despre tramvai a aflat inca de pe vremea raposatului care a avut grija de cei din PLOIESTI sa nu fie "surprinsi" de tramvai.

In acest weekend cei doi indragostiti au facut nunta la un restaurant din  CHITILA pe malul lacului. Invitatii au fost placut surprinsi de avioanele care au facut spectacol pe cer, asta desigur in onoarea mirilor.

Si uite asa " am incalecat pe o sa si v-am spus povestea" asa se incheiau basmele romanesti. Povestea de dragoste dintre o jurnalista controversta pe alocuri si pilotul de la TAROM s-a incheiat cu happy ending.
biografia relatiei madalina puscalau si pilotul dobrovolschi

Asteptam sa vedem cum  isi vor face intrarea cei doi pe la evenimete. Sau poate vor prefera discretia. Stim ca MADALINA este iremediabil indragostita de sotul sau.

Nu conteneste sa ii faca declaratii de dragoste.
" CE-AS FI EU FARA TINE
UN COPAC FARA FRUNZE
CE-AS FI EU FARA TINE
UN CANTEC FARA SUNET
CE-AS FI EU FARA TINE
O ZI FARA LUMINA
TOT CE SUNT EU
O PARTE DIN TINE"

Aceasta este poezia dedicata de jurnalista sotului sau si spuneti voi daca nu v-ati emotionat de asa sentimente profunde? Ma ceva ca in ROMEO si JULIETA.

De acum incolo pe MADALINA o vor astepta multe calatorii cu avionul. Doar sotul ei este pilot. Si nu ne-ar mira daca  MADALINA DOBROVOLSCHI va dori sa ia cursuri de pilotaj.

Oare cum se va descurca in postura de mamica? Sa speram ca EMIL DOVROVOLSCHI  nu isi va neglija cei doi copii din prima casatorie.

Nu am vrea sa citim de vreun scandal intre fosta si actuala sotie a pilotului EMIL DOBROVOLSCHI.

Daca v-ati fi asteptat ca o prezentatoare de televiziune sa fie atrasa de sportivi si barbati din politica iata ca MADALINA PUSCALAU a dorit sa dovedeasca contrariul.

Alesul inimii ei nu e nici din politica nici din bransa si nici fotbalist. Avem un nou cuplu in  showbiz, un cuplu serios, sotii DOBROVOLSCHI.

Ea MADALINA PUSCALAU si El un reputat pilot de la TAROM. CASA DE PIATRA!