IMPRESII TAVERNA RACILOR din MAMAIA un restaurant pentru iubitorii fructelor de mare gatite rafinat

Se numeste PAUL NICOLAU si este properietarul a patru restaurante cu specific marin din Bucuresti si MAMAIA. Pentru ca a ramas fara jobul din vanzari PAUL si-a pus mintea la contributie.

A rememorat vremea cand primul sau animal de casa era chiar un rac adus de tatal sau de la pescuit. A inceput sa citeasca despre raci si  fascinatia  l-a indemnat sa isi doreasca  sa stie mai multe despre mancarurile sea food.

Si-a dat seama ca in ROMANIA nimeni nu se ocupa de raci. Si nu existau astfel de  restaurante care sa dea posibilitatea de a savura raci,homari  stridii.

PAUL a plecat cu bani imprumutati in ANGLIA unde si-a petrecut trei ani la o ferma de raci. A revenit in tara si si-a deschis nu unul, ci trei restaurante in BUCURESTI si unul in MAMAIA.

impresii si opinii taverna racilor mamaia

PAUL NICOLAU a mizat pe lozul castigator.  Orice turist pretentios si dornic sa  manince  ceva bun si rafinat stie ca alegerea potrivita este TAVERNA RACILOR din MAMAIA langa CAZINOU.

Preturile sunt decente iar atmosfera relaxanta. Cei mai buni chefi se ocupa  de gatitul celor mai  inedite platouri de care ati auzit.

Si in plus este o mancare fara colesterol savuroasa  si usoara.

Daca vreti sa vedeti cum arata si ce gust are o supa de raci asezonata cu ghimbir sau raci in sos de vin, platouri cu pui de balta, stridii si langustine  atunci sunteti asteptati la TAVERNA RACILOR din MAMAIA.

Ati mancat vreodata  sote de somon, supa de cantalupe condimentat? Toate asezonate cu vinuri de calitate.

meniu taverna racilor mamaia blog forum

Strainii sunt inebuniti dupa  peste si era si vremea sa gaseasca pe litoralul romanesc un resturant care sa le satisfaca gustul pentru crustacee si haute cuisine.

Tot ce aveti de facut este sa veniti pe litoral si sa faceti o vizita la TAVERNA RACILOR.

Pentru rezervari sunati la  RESTAURANT TAVERNA RACILOR  MAMAIA CONSTANTA

TELEFON 0767 542 415Comentariile sunt inchise