Impresii CASTELUL PRINTUL VANATOR din TURDA, relaxare si partide de vanatoare

Gazdele noastre ne spun : "Orice zi din viata noastra poate fi o romanta cu parfum si miros de iubire, orice clipa poate tine o vesnicie daca locul ales are clasa si stil."

E vorba de complexul hotelier CASTELUL PRINTUL VANATOR din TURDA, o locatie de cazare despre care nu poti decat sa ai o parere... WOW.

Ca ardelenii, gospodarii au pregatit numeroase oferte turistice normale sau sejuri balenare. Si... nu ar fi minunat sa petreceti sarbatorile de iarna (Revelionul si Craciunul) intr-o atmosfera romantica intr-un castel?

Avem la dispozitie apartamente JUNIOR SUITE, apartamente business, camere matrimoniale si camere twin. Mai multe resaturante,o sala de protocal si nu in ultimul rand sauna.

PARERI CASTELUL PRINTUL VANATOR TURDA

La resaturantul COLIBA HAIDUCULUI veti gasi o atmosfera rafinata. Luati loc la masa din stejar sculptat. Jur imprejur sunt scaune cu tinte si piele.

Si ce bucate va asteapta. Friptura de miel,escalop de caprioara,urs cu ananas,mistret cu mere coapte sau escalop vanatoresc din cerb.


Toate vor fi savurate cu vinurie ales de JIDVEI, MURFATLAR,VANJU MARE. Si sa nu uitam de neasemuita palinca ardeleneasca.

Si daca tot am vorbit de bucate vanatoresti afalti ca aici sunt domenii intinse unde se poate practica vanatoarea.

Deloc de neglijat pentru cei ce au grija de sanatate este salina din TURDA. Si ce poate fi mai relaxant ca o sauna dupa plimbari si excursii?

Parcarea este asigurata in curtea interioara si este gratuita. Plata se face online si cu cardul. La fel si rezervarile. Bineinteles ca accesul la internet este asigurat in incinta complexului.


IMAGINI CAMERE CASTELUL PRINTUL VANATOR TURDA

Preturi cazare Castelul Printul Vanator valabile in perioada 1 octombrie - 30 iunie a fiecarui an

Apartamente de lux 690 lei / NOAPTE -  2 persoane
Complexul Hotelier dispune de 2 apartamente de lux

Junior suite  294 lei   / NOAPTE -  2 persoane
Complexul Hotelier dispune de 4 camere junior suite

Camere Matrimoniale 247 lei / NOAPTE -  2 persoane
Complexul Hotelier dispune de 8 camere matrimoniale care pot fi inchiriate si in regim single
 
Camere Twin 247 lei / NOAPTE -  2 persoane
Complexul Hotelier dispune de 2 camere twin

Triple suite  359 lei / NOAPTE -  2 persoane
Complexul Hotelier dispune de 1 camera triple suite

CASTELUL PRINTUL VANATOR, Muntii Apuseni, Salina Turda, turism balnear ocna sibiului, WIKi COMPLEXUL BALNEAR POTAISSA din TURDA,
MAI POTI CITI