Treceți la conținutul principal

HORACIO PANCHERI aka CARLOS din CHEMAREA DESTINULUI un barbat iubit de femei este un tatic atragator si pasionat

Inalt cu un fizic  de atlet HORACIO PANCHERI pare a fi un "vrajitor" pentru femei. Privirea sa albastra si zambetul  atrag ca un magnet.

Nascut la ESQUEL in ARGENTINA la 2 decembrie 1982 HORACIO PANCHERI  se descurca   si pastreaza balanta intre o cariera aflata la inceput de drum si meseria de parinte.

A debutat in tara sa natala ca  model in 2014. In 2012 s-a mutat din ARGENTINA in MEXIC pentru a studia cu RENE PEREYRA.

A fost apoi admis la CENTRO EDUCATION ARTISTICA DE TELEVISA. Primul sau rol in telenovele a fost cel al personajului ALONSO GAXILA BELTRAN in"EL COLOR DEL PASSION."

Urmeaza apoi al doilea rol in perioada 2014- 2015 in telenovela" LA SOMBRA DEL PASADO" unde da viata personajului  RENATO BALLESTROS MEDRANO.
Wiki HORACIO PANCHERI aka CARLOS din CHEMAREA DESTINULUI

2015 -2016 este vremea pentru primul rol principal in telenovela "UN CAMINO HACIA EL DESTINO" aka "CHEMAREA IUBIRII".

Face echipa cu frumoasa PAULINA GOTO eroina LUISA FERNANDEZ de care el medicul CARLOS GOMEZ se va indragosti de la prima vedere.

V-am povestit cum HORACIO si PAULINA au trait o frumoasa poveste de iubire.

Si cum au anuntat zilele trecute ca povestea lor a ajuns la final.

Ce nu stiam noi este modul in care frumosul argentinian a intrat in gura presei. In ziarele mexicane si cele argentiniene apar interviuri cu HORACIO care trebuia sa explice povestile sale de iubire.

Pentru ca si-a dorit emorm sa evolueze si sa isi construiasca o cariera HORACIO a plecat din ARGENTINA. A plecat cu inima trista pentru ca acolo la BUENOS AIRES isi lasase   baietelul BENICIO si pe mama acestuia.

HORACIO si iubita  LIANA CARLA PASQUINI au un copil un baiat pe nume BENICIO. Baietelul este lumina ochilor parintilor iar HORACIO face tot posibilul sa petreaca cat mai mult timp impreuna.

Asta nu l-a impiedicat pe HORACIO sa  o paraseasca pe maam copilului sau si sa intre intr-o alta relatie cu superba  actrita GRETTLER VALDEZ.

Au fost impreuna un an si ceva iar povestea lor s-a terminat in lacrimi. GRETTEL VALDEZ blondina ce era invidiata  de celelalte femei a intrat in depresie si si-a revenit foarte greu.

De celalta parte HORACIO a explicat ca  e nevoit sa se imparta intre cariera si poate nu au comunicat cum trebuia si asta a dus la despartirea cuplului. A venit apoi  povestea de iubire cu PAULINA GATO.

Si acum HORACIO este iar singur. A terminat filmarile la UN CAMINO HACIA EL DESTINO aka CHEMAREA DESTINULUI.

Se va odihni cateva saptamani si apoi va pleca in AMERICA la studii.

HORACIO PANCHERI posteaza  mereu poze cu baiatul sau  de care ii este dor. Urmatoarea partenera a frumosului argentinian trebuie sa stie ca HORACIO va cauta acea femeie capabila sa fie pe placul baietelului.

Asta nu inseamna ca PAULINA GATO nu s-a incadrat in acesta categorie. Important este ca HORACIO declarat unul din cei mai frumosi tatici sa mentina o legatura cu mama copilului pentru binele acestuia.

Pare greu de crezut ca te poti desparti de un barbat ca HORACIO PANCHERI. HORACIO PANCHERI are mari ambitii in legatura cu cariera sa .

Si de aceea face si sacrificii. Anii nu asteapta pe nimeni  fierul trebuie batut cand e cald. E greu sa iti gasesti drumul in actorie. Iar HORACIO PANCHERI este la inceput de drum.

A jucat si intr-un film pe marele ecran  in 2015 PEPITO. SIN SALIDA. Are atuuri pentru a reusi sa devina faimos. E nevoie de perseverenta si rabdare.

HORACIO PANCHERI are mare succes in randul doamnelor. Pe vremea cand era un model se spune ca i-a fost prezentat superba ARACELY ARAMBULA.
Informatii Noi HORACIO PANCHERI

Unii spun ca intre ei ar fi fost ceva mai mult dar nimic confirmat de cei doi.

In CHEMAREA DESTINULUI il vedem in primul sau rol principal pe HORACIO PANCHERI.

Cu siguranta romancele se vor indragosti de frumosul argentinian.

Si il vor trece in randul actorilor favoriti. Oare la safarsitul anului langa cine se va afla frumosul HORACIO Va reveni in MEXIC pentru o colaborare cu PAULINA GATO?

Se va duce in ARGENTINA sa petreaca cu mama CARLA si BENICIO simpaticul baietel.

BENICIO PANCHERI PASQUINI a mostenit frumusetea parintilor.

Si ochii albastri ai lui HORACIO.

Ii uram succes in cariera actorului si asteptam sa il vedem in noi telenovele. De ce oare viata lui sentimentala este complicata?