Constanteanca ALEXANDRA STAN splendida in "ECOUTE" un videoclip realizat de o echipa internationala.


Frumoasa cantareata nascuta la mal de mare ALEXANDRA STAN ce isi va sarbatori ziua de nastere in curand pe 10 iunie a  pregatit o surpriza fanilor sai.

A avut loc premiera ultimului sau videoclip ce se bucura de admiratia  publicului. ALEXANDRA STAN pare desprinsa dintr-un basm.

O intreaga echipa multiculturala si-a adus contributia la realizarea videoclipului "ECOUTE".

S-a filmat pe TRANSALPINA in iarna cand temperaturile erau scazute ceea ce a dus la mici impedimente dar in final totul a iesit asa cum isi doreau.

Piesa "ECOUTE"  este radiografia sufletului si a personalitatii artistei.

Pentru ca asa cum declara  ea ni se prezinta o lume de vis plina de farmec si inocenta. O lume in care este loc pentru puritate si dragoste infinita.
ALEXANDRA STAN ECOUTE VERSURI IN FRANCEZA

O lume in care oamenii iubesc cu adevarat fara limite si constarngeri. Si sunt inconjurati de cei mai buni prieteni animale precum caii si cainii.

ALEXANDRA cere sa fie ascultata. Asa ca "ECOUTE"  este piesa in care se regaseste. Dar de ce crede ALEXANDRA ca intr-o alta viata a fost ZEITA?

Poate pentru faptul ca sufletul ei e plin de lumina si frumusete in ciuda  greutatilor pe care le-a avut. A fost batuta umilita si i-au fost luati banii munciti .

Tocmai de catre cel care i-a fost manager si iubit. MARCEL PRODAN si ANDREI NEMIRSCHI sunt cei care au descoperit-o pe ALEXANDRA STAN intr-un bar de karaoke in 2009.

In 2013 toata lumea din ROMANIA si din strainatate privea cu consternare imaginea  in care ALEXANDRA aparea la televizor cu un ochi vanat si in cea mai urata ipostaza.

Cea a unei femei  batute. ALEXANDREI STAN nu i-a fost taeama sa apara asa la televizor si sa ne explice cum au decurs de fapt faptele. Nu nu avusese un accident de masina  asa cum spusese managerul pe FACEBOOK.

ALEXANDRA STAN a simtit nevoia sa spuna adevarul fanilor ei. Pentru ca  avea de onorat concerte in tara si in strainatate. Multi s-au grabit sa ne asigure ca este sfarsitul carierei ALEXANDREI STAN si ca nu isi va mai  reveni.

S-a discutat si despre repertoriul ei  asupra caruia managerul MARCEL PRODAN avea toate drepturile.
Incet adevarul a iesit la lumina.

ALEXANDRA STAN s-a implicat in campanii umanitare pentru combaterea violentei asuprea femeilor.

Si-a schimbat managerul si a pornit la drum mai hotarata ca oricand sa demonstreze lumii ca nu renunta la muzica. Si ALEXANDRA si-a recapatat stralucirea si a renascut din cenusa.

Cariera ei continua si are mare mare succes peste hotare. A cantat in deschiderea unui festival din JAPONIA iar japonezii o adora. A lansat si o colectie de haine ALESTA.

Si slava cerului ALEXANDRA iubeste  din nou . Partenerul ei ii arata afectiunea si sprijinul de care are nevoie si o insoteste in turnee. Cine sunt oamenii care au contribuit la realizarea ultimului videoclip ECOUTE?


Asculta versurile Ecoute - Alexandra Stan

De filmari s-a ocupat regizorul libanez KHALED MOKHTAT apoi SORIN SENIUC, PROIECTUL HAVANA din care fac parte si cei de la VANOTEK CHISINAU si nu in cele din urma NADIR.

Un videoclip ca un dans al iubirii asa cum spune  ALEXANDRA. Ii uram succes in continuare ALEXANDREI STAN.

Fetele noastre de aur ale CONSTANTEI cele doua ALEXANDRE: ALEXANDRA APOSTOLEANU aka INNA si ALEXANDRA STAN.

ECOUTE si daca va place LIKE SI SHARE, dragilor!

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii