CAZARE IEFTINA CLUB DUNAREA EFORIE NORD PRIN OFERTA SOCIALA 2016

Complexul hotelier Club Dunarea din Eforie Nord a pregatit si in 2016 o oferta de cazare ieftina pentru persoanel care vor sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc fara sa cheltuiasca prea multi bani.

Oferta sociala este valabila in perioada 28.08.2016 - 15.09.2016.

Pachetul turistic include cazare cu mic dejun in camera dubla standard, impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+1E si P+2E elegant mobilate, proiectate pentru a oferi turistilor servicii de calitate si confortul mult dorit.

Dotate atat cu paturi matrimoniale cat si cu paturi twin, camerele sunt mobilate cu gust într-un stil aparte, creand un mediu relaxat si confortabil. Toate camerele dispun de balcon privat sau terasa.

Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera  este de 2 adulti si doi copii cu sau fara pat suplimentar in functie de varsta.

pareri cazare club dunarea eforie nord

Preturi Cazare Eforie Nord, Club Dunarea oferta sociala 2016
  • cazare 7 NOPTI 800 lei
  • cazare 6 NOPTI 750 lei
  • cazare 5 NOPTI 700 lei
  • cazare 4 NOPTI 600 lei
  • cazare 3 NOPTI 500 lei
Micul dejun inclus in pachetul de cazare este servit in regim bufet intre orele: 07:30 – 10:00
                   
Turistii cazati la Club Dunarea din Eforie Nord au acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii (interioare /exterioare), acces gratuit la la piscina complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii, parcare auto in limita locurilor disponibile, transfer si acces gratuit pe plaja complexului la mare cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri pentru o camera si umbrela de plaja.

Complexul hotelier Club Dunarea se intinde pe o suprafata de 20.000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, fiind o oaza de liniste si confort de care turistii au nevoie pentru a se relaxa in concediu.

Club Dunarea detine propria palaja privata. Aceasta plaja este pregatita special pentru a putea rivaliza cu orice loc select din statiunile  de pe litoralul romanesc.

impresii cazare hotel dunarea eforie nord

Completata cu nisip fin cernut si ingrijit permanent, plaja este amenajata cu umbrele si sezlonguri ce se afla permanent la dispozitia oaspetilor nostri, atmosfera fiind intretinuta cu grija pentru a oferi ore de plaja relaxante.

Club Dunarea are o piscina cu o suprafata de 600 mp (peste 800 mc apa) situata in mijlocul complexului ce dispune de zona pentru copii si zona pentru adulti. Piscina hotelului Dunarea este deservita de un bar unde turistii pot comanda baururile dorite.

Asadar, cum vremea pe la mare se pare ca va fi la fel de calda si la sfarsitul lunii august 2016, nu ezitati sa luati in considerare oferta Club Dunarea din Eforie Nord pentru a petrece cateva zile de relaxare pe litoralul romanesc.


Comentarii