Bubuitura puternica in IASI. Mister complet. Cauzele nu se cunosc. Devesel cauza?


Spaima si frica la IASI din cauza unei bubuituri puternice care a zguduit orasul si cateva localitati invecinate. 

Mai precis, miercuri 1 iunie 2016 in jurul orei 13:30, o bubuitura naprasnica s-a auzit în tot Iasul si imprejurimi, respectiv localitatile Lescani si Dobrovat.

Sa fi fost o racheta antigrindina, sa fi fost un fenomen meteo ciudat sau cauza bubuiturii puternice de la Iasi sa fi fost un avion cu reactie?

Ei bine, pana in acest moment toate aceste cauze au fost infirmate de catre autoritati.

Oficialii Aeroportului din Iasi si cei de la baza militara spun ca nu au avut loc astfel de zboruri în cursul zilei de miercuri, 1 iunie 2016.

cauze bubuitura puternica in iasi

Nici unitatile militare din zona Iasului n-au raportat exercitii efectuate astazi.

Oficialii Centrului de Meteorologie spun ca nu a avut loc un fenomen meteo neobisnuit si nici reprezentantii Institutului National de Fizica Pamantului n-au raportat producerea unui cutremur în zona.

Iar ipoteza rachetei antigrindina care ar fi provocat bubuitura puternica din raza orasului Iasi cade si ea.

Comandantului Vasile Nichiforeac de la unitatea antigrindina de la Cornesti, din Republica Moldova, contactat de reporterii de la Radio Iasi, a infirmat ca astazi, ar fi fost lansata o racheta antigrindina.

Mai mult chiar, atat oficialii Centrului Antigrindina din zona, alaturi de omologii lor din Republica Moldova au declarat ca „nu a fost efectuata nicio operatiune. Si chiar daca ar fi fost nu ar fi produs acest zgomot".

Asadar, ce ci si cine a provocat aceasta bubuitura puternica care a produs soc si groaza in IASI?

Sa fi fost un avion invizibil supersonic venit din Rusia? Sau poate DEVESELUL este mai mult decat ceea ce ni se spune, adica NU doar un scut antiracheta?

Scutul antiracheta de la Devesel a fost inaugurat recent. Asadar putem presupunem ca acesta este operational.

Dar daca daca aceasta facilitate militara americana ascunde si alte secrete???

Lasati bre gazele de sist de la Vaslui (oricum la pretul actual al petrolului, gazele de sist sunt un lux) si uitati-va si la alte operatiuni care se intampla in Romania si care ne sunt livrate ca fiind chestii super necesare pentru noi.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii