Biografia IRINA RIMES sau IRRA din REPUBLICA MOLDOVA vrea sa devina VEDETA la BUCURESTI.

O voce noua, o artista sprijinita de RALUKA s-a decis sa se mute in capitala pentru a deveni CUNOSCUTA.

Saptamana trecuta si-a lansa ultimul videoclip  "VISELE". Cine este  domnita? Se numeste IRINA REMESH si s-a nascut la SOROCA loc istoric  in REPUBLICA MOLDOVA.

S-a mutat mai intai in CHISINAU. Si-a facut ucenicia in ale cantatului pe la diverse concursuri si festivaluri unde a dovedit ca are talent pentru muzica.

In REPUBLICA MOLDOVA lumea o stie drept ARTISTA IRINA REMESH asa cum este  trecuta si in buletin. De cand s-a mutat in capitala si-a gasit nu unul ci doua nume de scena.

Daca auziti de IRINA RIMES ceea ce firesc ne duce cu gandul la LEE ANN RIMES sa stiti ca este vorba de IRINA REMESH. Un alt nume de scena este IRRA. Asta de cand cu proiectul IRRA.

biografia irina remesh blog vedetePlaiurile noastre nu ii sunt total necunoscute domnitei. Ea a fost invitata pe la noi la emisiuni. Asa se face ca in anul 2012 IRINA REMESH era invitata alaturi de prietenul ei ANDY BANICA la o emisiune la TVR.

Organizatorii le-au pregatit o surpriza pentru ca tot era ZIUA DE DRAGOBETE. S-au imbracat in mire si mireasa si au cantat in duet apoi au primit si o diploma de iubiti cu acte in regula pentru o zi.

Dar dragostea IRINEI si a lui ANDY dateaza din vremea in care  erau in REPUBLICA MOLDOVA. Se sprijina reciproc muncesc impreuna si locuiesc impreuna.

Si tot impreuna au venit si in BUCURESTI. La un moment dat in 2013 jurnalistii moldoveni chiar se intrebau daca nu cumva cei doi au facut pasul cel mare.

Nici vorba a spus IRINA ferm convinsa ca va mai trece o vreme pana ce va pasi la altar. Toata atentia si-o indreapta acum IRINA pentru a-si construi o cariera in muzica in ROMANIA.

Asta pentru ca s-a convins ca in REPUBLICA MOLDOVA NU ARE SANSE  sa faca cariera. Incurajata probabil si de faptul ca mai multi artisti moldoveni au reusit IRINA  a venit in BUCURESTI.

Daca NICOLETA NUCA, ANNA LESKO,  MIHAIL daca ar fi sa dam doar cateva nume au reusit de ce nu si ea? IRINA a fost uimita sa gaseasca la noi oameni dornici sa o ajute.

Oameni care i-au aratat ca poate face mai multe lucruri. RALUKA artista cu ceva experienta a luat-o sub aripa protectoare si asa a ajuns IRINA RIMES la casa de productie QUANTUM MUSIC.

Casa de productie QUANTUM MUSIC este detinuta de RALUKA.EA a avut incredere in IRINA REMESH aka IRINA RIMES.

In interviuri moldoveanca ii aduce laude RALUKAI pentru sprijinul pe care i l-a oferit si a spus ca RALUKA este artista din ROMANIA pe care o admira si ca  si-ar dori sa cante  in concertele sale. De la noi o admira si pe DELIA .

Artistii ei preferati sunt THE WEEKEND,THE MUSE,SIA si normal RIHANNA. IRINA RIMES a participat la FABRICA DE STARURI 3 in REPUBLICA MOLDOVA.
wiki irina remesh si iubitul andi-banica

Nu a ajuns in finala dar lumea a aflat de ea. Pana acum a tot facut naveta CHISINAU BUCURESTI si dupa patru ani de naveata IRINA s-a mutat in capitala.

Melodiile IRINESC au versuri deosebite. Canta cu bucurie despre dragoste si despre tot ce aduce omului. Mai ieri , IRINA isi lansa primul videoclip numit "ILUZII DESARTE".

O meldie frumoasa si trista un videoclip reusit unde l-a avut in postura de iubit pe modelul IURIE CAZAC.
IRINA este o fata muncitoare si dornica de recunoastere. Talent are  e nevoie de o buna si corecta promovare.

Si de ce nu atunci vom vorbi de o noua aparitie in SHOWBIZ. Amintim aici cateva din melodiile de succes de pana acum ale IRINEI RIMES.

THAT'S MY LIFE, DRAGUL MEU LICEU, M-AI PIERDU melodia cu care a participat la EUROVISION MOLDOVA 2012, SIMPLY LOVERS, REASON TO BELIEVE.

Atentie la melodia si videoclipul SIMPLY LOVERS pentru ca spune IRINA  descrie perfect dorinta ei de dragoste si se regaseste  cu totul. Nu vorbeste prea mult despre ANDY iubitul ei prefera sa spuna ca sunt un cuplu obisnuit.

Ce-i drept sunt un cuplu dragut.! Ba chiar figureaza intr-un top al celor mai frumoase cupluri de artisti din REPUBLICA MOLDOVA.

IRINA RIMES acolaborat in MOLDOVA cu artisti ca ION LINKOVSCHI si EL RADU la piesa "GIMME REASON TO BELIEVE.

Moldoveanca a absolvit  ACADEMIA DE MUZICA, TEATRU si ARTE PLASTICE din CHISINAU.

IRINA RIMES vrea sa faca muzica de calitate si sa incerce sa schimbe gusturile in materie de muzica a publicului. Si noi credem ca are mari sanse sa o faca.

Doamnelor, domnilor, EA este  IRINA RIMES. O voce care suna bine. Atat de bine incat are sanse sa intre in circuitul ARTSTILOR de SUCCES.


Asculta versurile melodiei Visele - Irina Rimes

Stim ca IRINA este ambitioasa si va munci astfel incat sa mai auzim de Ea si melodiile sale. Greu de crezut dar IRINA asa gingasa cum o vedeti este fana a muzicii rock.

In liceu asculta astfel de muzica si mergea si la concerte. O mica curiozitate. Dupa ce va capata ceva notorietate suntem curiosi daca va ramane  tot cu ANDY BANICA iubitul moldovean.

Sau se va indragosti de vreun cantatret de la noi? Sau poate altcineva va incerca sa o cucereasca. Doar este si asta o strategie sa te faci cunoscut sa te promovezi prin povesti de iubire.
MAI POTI CITI