Biografia CLOTILDE ARMAND frantuzoaica manger ce a intrat in politica si a adus surpriza

Cine a mai auzit de numele acestei doamne dragute si profesioniste pana la alegerile locale din iunie 2016? Impresionanta aceasta doamna care se considera ROMANCA prin adoptie.

Numele ei este CLOTILDE ARMAND. S-a nascut la VICHY o regiune cu renume burgez acum 43 de ani. Cu multa modestie CLOTILDE a marturisit ca se trage dintr-o familie de vita nobila.

Nascuta la PARIS, CLOTILDE a ajuns in MICUL PARIS tara care a adoptat-o si dupa douazeci de ani aproape CLOTILDE se simte ROMANCA si vrea sa schimbe in bine viata oamenilor.

VICHY este asezata in regiunea istorica BOUBONNAIS. Aici au trait si au realizat lucruri deosebite trei generatii de medici. Cateva lucruri interesante despre  familia lui CLOTILDE ARMAND.

Bunica paterna a frantuzoaicei CLOTILDE ARMAND era verisoara primara cu scriitorul JEAN GIRAUDOUX. Bunica materna era fiica CONTELUI CHAMP DE SAINTLEGER.
WIKI CLOTILDE ARMAND BLOG VEDETE

CLOTILDE a ales sa isi faca studiile in AMERICA. Si a absolvit MIT faimosul MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY. AMERICA i-a dat ocazia  sa isi cunoasca si jumatatea.

Si surpriza vine acum. Frumusica frantuzoaica s-a indragostit de un roman pe numele lui SERGIU MOROIANU.

CLOTILDE avea doar 22 de ani, Isi aminteste cu placere cum studentii din EUROPA erau mai uniti intr-o lume cu asiatici, indieni si americani  o multiculturalitate  de unde a invatat sa fie toleranta si sa cunoasca diverse obiceiuri si traditii.

Inainte de a ajunge pentru prima oara in Romania in 1999,CLOTILDE a fost plecata atat in FRANTA cat si in GERMANIA.

A mai terminat o facultate la ECOLE NATIONALE SUPERIEURE de PARIS.

Impreuna cu sotul sau roman matematicianul SERGIU MOROIANU , CLOTILDE ARMAND a acceptat sa se stabileasca in Romania.

Si s-a indragostit iremediabil de tara noastra .

Si nu numai ca s-a indragostit dar a ales sa faca din ROMANIA tara ei. Pentru ca aici la noi s-au nascut trei dintre cei patru copii ai cuplului.

In 2013 cand a preluat fraiele companiei la care este CEO in prezent aceasta era in pierdere. CLOTILDE ARMAND nu numai ca a reusit sa redreseze situatia dar a adus eficientizare si profit.

Si acesta doamna a lucrat cu 2000 de angajati a gestionat de minune bugete de 1 milion de euro ceea ce spune mult despre calitatile de manager ale CLOTILDEI ARMAND.

CLOTILDE a declarat ca a simtit ca in ROMANIA este  locul care i-a fost destinat. Tara in care   familia ei a inflorit. Si ceva emotionat .

CLOTILDE ARMAND spune ca nu isi imagineaza viata ei in alta parte in afara ROMANIEI. Si totusi cum s-a implicat frantuzoiaca in viata comunitatii si cum a ajuns de la afaceri sa se implice in politica?

Sotul ei SERGIU MOROIANU de profesie matematician la INSTITUTUL DE MATEMATICA al ACADEMIEI ROMANE este coleg si prieten cu NICUSOR DAN.

Cumnatul lui CLOTILDE, ANDREI MOROIANU fratele sotului ei SERGIU MOROIANU a fost coleg de scoala cu NICUSOR DAN. Au participat la olimpiade internationale de matematica .

Mai apoi au devenit colegi la ECOLE SUPERIEURE DE PARIS. Si asa CLOTILDE ARMAND si SERGIU MOROIANU au devenit si prieteni de familie.
STIRI NOI CLOTILDE ARMAND VEDETE BLOG

NICUSOR DAN este OMUL care si-a facut un partid "UNIUNEA SALVATI BUCURESTIUL". Este OMUL care a produs CEA MAI MARE SURPRIZA a acestor alegeri locale din 2016.

NICUSOR DAN s-a situat pe locul al doilea  in preferintele bucurestenilor la fotoliul de primar general al capitalei dupa GABRIELA FIREA cea care a si castigat dupa aproximativ 140 de ani mandatul de PRIMAR FEMEIE.

In cercul de prieteni ai familiei CLOTILDE ARMAND si SERGIU MOROIANU sunt destui oameni destoinici care vor sa faca ceva pentru binele oamenilor si care pana acum nu au mai facut politica.

Doamna CLOTILDE ARMAND ii aminteste pe  ROXANA WANG presedinta "PRO DOMO", DAN MILEA si OLIVER PAIUSI ce fac parte din ASOCIATIA "SALVATI CARTIERUL DAMAROAIA SI BUCURESTII NOI."

"Noi suntem oameni care nu am mai facut politica dar ne pasa de soarta oamenilor si VREM O ADMINISTRATIE CINSTITA " a spus CLOTILDE ARMAND.

La 43 de ani doamna CLOTILDE ARMAND s-a hotarat sa candideze la functia de primar de sector. Al SECTORULUI UNU pentru ca acolo locuieste. Doamna  CLOTILDE a fost foarte aproape sa castige.

Practic o diferenta mica a stabilit castigatorul iar aseara dupa  cifrele indicate de EXIT POLL-uri doamna CLOTILDE ARMAND era declarata castigatoare la SECTORUL UNU.

Ce declaratii a facut CLOTILDE ARMAND? Nu s-a grabit sa se impauneze. A spus ca daca ar fi declarata castigatoare ar fi onorata dar si dezamagita sa fi castigat doar cu voturile a putini oameni.

Mai precis a vrut sa  spuna ca a fost dezamagita de faptul ca romanii nu s-au grabit sa iasa la vot intr-un numar mare. Probabil ca nimeni nu ii dadea prea multe sanse frantuzoaicei.

Dar CLOTILDE ARMAND si-a vazut de treaba. Pe tot parcursul campaniei a mers si s-a intalnit cu oamenii. I-a ascultat si a venit cu solutii la problemele lor.

NU A PROMIS doar asa in stilul romanesc. CLOTILDE ARMAND a decis ca trebuie sa se implice in viata comunitatii unde traieste.
Si de aceea a candidat.

In primul rand CLOTILDE ARMAND a spus ca este scandalizata  de alternativele care li se ofera romanilor. Adica de ce oare romanii trebuie sa aleaga intre |doua personaje?

Si sa aleaga  raul cel mai mic. ROMANII NU SE IMPLICA ca sa AIBA DE UNDE ALEGE. EU VREAU SA ADMINISTREZ ORASUL IN MOD PROFESIONIST a spus CLOTILDE ARMAND.

De ce? Pentru simplu fapt ca BUCURESTIUL cu putina vointa politica ar putea deveni una dintre cele mai agreabile capitale europene. Este o capitala care ofera siguranta.

CLOTILDE ARMAND a venit cu o oferta de program serioasa. Vrea sa lupte pentru siguranta oamenilor astfel incat sa nu le fie pusa viata in pericol.

Aici se referea la multimea de constructii fara autorizatie sau la cele cu risc  de cutremur. CLOTILDE vrea ca femeile cu copii sa poata circula pe  trotuar fara griji.
BIOGRAFIE CLOTILDE ARMAND VEDETE BLOG

Vrea ca  tinerii sa aiba piste pentru biciclete acces la o educatie. Vrea ca oamenii sa stie ca daca ajung in spitale  vor fi ingrijiti de medici competenti.

CLOTILDE ARMAND  este exemplul demn de admiratie. Si de multi politicieni care sunt la al doilea si al treilea mandat si care nu au facut nimic din ceea ce au promis.

Si iata ca a venit aceasta doamna manager care vrea sa schimbe fata BUCURESTIULUI si mai apoi a intregii tari. Probabil doamna CLOTILDE ARMAND se va gandi pe viitor sa candideze la toamna la alegerile europarlamentare.

Si ar fi bine pentru ca in BUCURESTI si nu numai oamenii au tot mai multe si diferite probleme. Oamenii s-au saturat de simple promisiuni si vor solutii concrete.

Iata ca a venit o frantuzoaica nascuta la PARIS si s-a stabilit in ROMANIA in BUCURESTI. Si doamna VREA sa se implice si a aratat ca se pot face multe lucruri bune pentru a schimba fata capitalei si pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor.

Felicitari din inima acestei doamne care vrea sa arate romanilor ca  trebuie sa fie mai responsabili si mai implicati.
Ca pe viitor sa nu mai fie nevoie sa aleaga raul cel mai mic.

CLOTILDE ARMAND romanca prin adoptie  a obtinut abia anul trecut cetatenia romana oficial. CLOTILDE ARMAND vrea sa readuca BUCURESTIULUI renumele de altadata acela de "MICUL PARIS".

Locul admirat si apreciat de toata protipendada din capitalele mari ale lumii. Din PARIS in MICUL PARIS doamna CLOTILDE ARMAND a dovedit  lumii ca atunci cand exista vointa si implicare  lucrurile  bune se pot realiza.

BRAVO, CLOTILDE ARMAND! A venit vremea ca DOAMNELE sa arate ce pot in politica.
MAI POTI CITI