Atractii turistice Florenta: Cafeneaua RIVOIRE locul unde te vei indragosti de ciocolata florentina

Cateva impresii despre una dintre cele mai frecventate cafenele din Florenta, Italia.

La cafeneaua Rivoire din Florenta veti degusta cea mai delicioasa ciocolata calda dulce-amaruie, iar daca vremea este frumoasa si calda va puteti aseza afara la renumita terasa Piazza della Signoria.

Artisti, politicieni, aristocrati si celebritati  ale vremii au început sa viziteze cafeneaua la scurt timp dupa inaugurarea sa in anul 1872 si sa petreaca timpul la mesele din Piazza della Signoria, admirand magnificele opere de arta din piata.

Caffè Rivoire a devenit in timp un punct de referinta pentru florentini, care în timpul plimbarii de duminica prin orasul vechi nu se pot lipsi de rasfatul unei ciocolate la Rivoire.

Impresii Atractii turistice Florenta Cafeneaua RIVOIRE

Dupa mai mult de un secol de existenta, cafeneaua RIVIORE reprezinta o atractie atat pentru florentini cat mai ales pentru turistii din întreaga lume.

Caffe Riviore este acel loc din centrul istoric al Florentei, unde ciocolata, produsele de patiserie si cocktail-urile toate savurate intr-un decor spectaculos, care merita vizitat.

În timpul verii la cafeneua Riviore din Florenta va veti putea delecta si cu  salate rafinate, gustari usoare si delicioase deserturi de casa.

Delicatesele servite la cafeneaua Rivoire sunt multe, dar atractia gastronomica principala o reprezinta ciocolata: atat tabletele de ciocolata cat si ciocolata calda sunt unice si deosebite si multe generati s-au bucurat si se vor bucura de gusutul lor extraordinar.

Ciocolata calda in Florenta înseamna pur si simplu Rivoire!

pareri cafenele florenta italia

Totul pe terasa foarte mare aflata vizavi de Palazzo Vecchio, intr-una dintre piețele cele mai frumoase ale orasului.

Cafeneaua RIVOIRE este locul perfect pentru cei care vor sa admire faimoasele sculpturile din Piazza della Signoria.


Vizualizare hartă mărită

Adresa Cafeneaua RIVOIRE: 
Piazza della Signoria, 5, 50122 Firenze, Italia
Telefon:+39 055 214412
Orar Cafeneaua RIVOIRE: Programul pentru sâmbătă 07:30–00:00
Transport public: Condotta