AQUAPARK NYMPHAEA si COMPLEX TERMAL la ORADEA inaugurarea in iulie 2016

ORADEA va avea un nou punct de distractie. Inaugurarea este asteptata in luna iulie 2016 desi ar fi trebuit sa functioneze deja.

Pe locul fostului strand s-a ridicat AQUAPARK NYMPHAEA si COMPLEXUL TERMAL WELLNESS, despre care vom incerca sa ne facem o parare.

A fost dorinta angajatilor din primarie a spus vicele MIRCEA MALAN. Acestia vor sa dezvolte infrastructura turistica si vor sa ofere oradenilor si turistilor  un complex termal si AQUAPARKUL la standarde precum cele din occident.

Capacitatea AQUAPARK NYMPHAEA este de 1000 de locuri iar adultii si copii se vor bucura de spatii speciale. Este o imensitate ce se intinde pe o suprafata de  7 hectare.

Vor fi doua zone distincte una interioara si una exterioara cu bazine, topogane. 13 bazine  si 4 topogane in zona interioara vor bucura oradenii pe tot parcursul anului.

opinii aquapark nymphaea din orasul oradea

In zona exterioara sunt 6 bazine si 6 topogane si cel mai mare topogan are o inaltime de 18 m. Va vor astepta si cateva restaurante si baruri sa nu simtiti  ca vi se face foame si sete.

Sportivii oradeni meritau un bazin olimpic unde sa isi faca antrenamentele si un bazin de sarituri. Pentru cei care se gandesc la igiena  sa stiti ca apa din bazine este  recirculata si filtrata.

Cel mai astept moment va fi  inaugurarea piscinei care face valuri. Domnitele vor putea fi rasfatate cu masaje si terapii de aromoterapie.

Cine doreste sa  stie despre alte zone de interes turistic  din orasul  ORADEA va putea sa se informeze la noul CENTRU DE INFORMARE TURISTICA.

Ca un centru welness ce  se respecta la NYMPHAEA este dotat cu un salon de infrumusetare si chiar si un cabinet de estetica dentara.

Asa puteti bifa doua lucruri si relaxarea si  grija pentru dantura voastra. Ce ziceti de doua zone de plaja una cu nisip si una cu iarba?

Impresii Aquapark Nymphaea Oradea

Bineinteles ca nu au fost uitati cei care doresc sa imbine relaxarea ei vor avea la dispozitie terenuri de sport.

Saloane de masaj. bai turcesti zone de distractie pentru cei mici toate va asteapata la  cel ce va deveni de indatace va fi inaugurat CEL MAI MARE AQUAPARK si COMPLEX TERMAL &WELNESS din TRANSILVANIA.

Primaria ORADEA s-a ocupat de proiectul  construirii centrului  investind 20 de milioane de euro. O parte din bani au provenit din fonduri europene, cam 37% din suma totala.

Totul pentru confortul oradenilor si a turistilor.

Sa speram ca in cateva saptamani AQUAPARKUL NYMPHAEA si COMPLEXUL TERMAL & WELNESS va fi in sfarsit inaugurat.

Nu de alta dar vremea asta caniculara te duce cu gandul la mare.